Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΜΑΡΙΑ

Όλα πήγαν καλά στο χειρουργείο που πραγματοποίησε η Μαρία Θεοδώρου χτες το πρωί στο Κ.Α.Τ.. Η 28χρονη γκαρντ, που ως γνωστόν υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανελευσινιακό, χειρουργήθηκε με επιτυχία από τον δρα Κορρέ και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της στα γήπεδα, που υπολογίζεται το φθινόπωρο.
Αυτό πάντως που είναι το σημαντικότερο, είναι πως η Μαρία, παρά τη μεγάλη ατυχία που τη βρήκε, δεν χάνει την αισιοδοξία, το κέφι και το χαμόγελό της. Με τον τρόπο της, μας κάνει κι εμάς να νιώθουμε καλύτερα και δίνει κουράγιο σε όλη την ομάδα. Απίστευτο κορίτσι, κάτι που το αποδεικνύει και τώρα, στις δύσκολες στιγμές της. Είναι τέτοια η νοοτροπία της, που είμαστε σίγουροι πως από την περιπέτειά της θα βγει πιο δυνατή .
Αξιομνημόνευτο επίσης το γεγονός της άμεσης κινητοποίησης όλων, και ειδικά του κόουτς Σκληρού, ώστε να γίνουν το ταχύτερο δυνατό όλες οι απαιτούμενες ενέργειες. Κυριακή απόγευμα χτύπησε η Μαρία και Δευτέρα πρωί χειρουργήθηκε. Τις θερμότερες ευχαριστίες μας στον διευθυντή της Α' Ορθοπαιδικής του Κ.Α.Τ., δρα Νεκτάριο Κορρέ, για το ειλικρινές ενδιαφέρον που επέδειξε, τον επαγγελματισμό του και την άρτια αντιμετώπιση του περιστατικού.