Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Ν.Α. 54-45


Δύσκολη νίκη σήμερα για την ομάδα μας κόντρα στον μαχητικό Α.Ο.Ν.Α.. Ο Προφήτης πάλι είδε μια σημαντική του παίκτρια να τραυματίζεται, με την Κίτσιου να αποχωρεί στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μετά από χτύπημα στο γόνατο, και πλέον υπάρχει μεγάλη αγωνία για να διαπιστώσουμε το μέγεθος της ζημιάς.
Πρώτη σκόρερ για την ομάδα μας η Κωνσταντίνα, διψήφια επίσης η Άννα-Μαρία και θετικές για ένα ακόμα ματς η Α. Κοσκινά και η Κρίτσαλου. Από την ομάδα της Αργυρούπολης ξεχώρισαν η Ανδριάνα Παπακωνσταντίνου και η Χατζόγλου. Αρκετά καλή η διαιτησία των Καψαρίδη και Κολίλα.
Οι παίκτριές μας εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στην μεγάλη άτυχη Μαρία Θεοδώρου, φορώντας μπλουζάκια με το όνομά της. Τρομερή περίπτωση η Θεοδώρου, όχι μόνο ήρθε στο γήπεδο με το πόδι στο νάρθηκα, αλλά φόρεσε κανονικά την εμφάνισή της και δηλώθηκε στη δωδεκάδα, κάτι που ξεκαθάρισε πως θα κάνει σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια! Και όλα αυτά φυσικά χωρίς ποτέ να αποχωρίζεται το χαμόγελό της... Πολλά respect!
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Ν.Α. 54-45 (23-13, 33-22, 43-32, 54-45)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καψαρίδης, Κολίλας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Σκληρός): Κίτσιου 8, Στεφάνου Κ. 20(1), Κρίτσαλου 7, Στεφάνου Α.-Μ. 10, Δουλάμη, Κοσκινά Α. 8(1), Κομνηνέλλη 1.
Α.Ο.Ν.Α. (Α. Ελευθερίου): Βαζαίου 4(1), Ναβάρρο 2, Κεφαλά 7(1), Λαγού 6(1), Χατζόγλου 10(1), Παπακωνσταντίνου Δ. 1, Παπακωνσταντίνου Α. 12, Νάση 2, Παπαγιαννοπούλου 1.