Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ AΝΔΡΩΝ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 50-72


Έκανε το καθήκον του ο Προφήτης και επικράτησε του Φοίνικα στο εξ αναβολής, πιο δύσκολα πάντως απ' ότι δείχνει το τελικό 50-72.
Η ομάδα μας σήμερα έδειξε πολύ άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο και υπήρχαν στιγμές που δυσκολεύτηκε από τον ελλιπή (με μόλις επτά παίκτες) αλλά πάντοτε μαχητικό Φοίνικα. Μέχρι το 30' η ομάδα του Σωκράτη Ακτσόγλου ήταν κοντά στο σκορ, μετά όμως παραδόθηκε φυσιολογικά και η διαφορά άνοιξε κυρίως λόγω της κούρασης, και όχι επειδή ο Προφήτης έπαιξε κανένα μπάσκετ της προκοπής.
Ευχάριστη νότα για την ομάδα μας οι έφηβοι, που μπήκαν στο φινάλε και έδειξαν διάθεση, ενώ από τους υπόλοιπους καλύτερος ο Παπαστάμος και κάπως υποφερτοί ο Ρουμάνι και ο Κουτσουδάκης. Από τον Φοίνικα κορυφαίος ο Χριστακόπουλος, με βοήθειες από τον Μπένο. Άριστοι ο Κατσιμπίρης και ο Καραπάνος.
Σήμερα είχαμε κι ένα πρωτοφανές σε αγώνα της ομάδας μας περιστατικό. Στο ημίχρονο διαπιστώθηκε πως στο γήπεδο υπήρχε άτομο που μετέδιδε την εξέλιξη του αγώνα, προφανώς για λογαριασμό κάποιας στοιχηματικής εταιρείας η οποία προσέφερε το παιχνίδι για στοιχηματισμό. Κατόπιν συνεννόησης με τους διαιτητές, ο συγκεκριμένος άνθρωπος απομακρύνθηκε κακήν κακώς από το κλειστό. Που φτάσαμε αλήθεια, ένας αγώνας της τελευταίας κατηγορίας που υπάρχει, με αθλητές που κάνουν το χόμπι τους, να χρησιμοποιείται από κάποιους για τέτοιου είδους παράνομες δραστηριότητες, που μολύνουν και προσβάλλουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 50-72 (15-16, 23-31, 36-42, 50-72)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατσιμπίρης, Καραπάνος
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦ. (Σ. Ακτσόγλου): Μπένος 11, Σιδέρης 4, Ρουσουνέλος 4, Κανέλλης 2, Πισσάνος 2, Μαστορέλης, Χριστακόπουλος 27(2).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Χαραλαμπίδης 3, Μπόθος 4, Παπαστάμος 24(1), Γαζής 6, Καρατάσιος, Πατέρας 2, Χρυσάκης, Αντωνίου 2, Ρούντης 5(1), Ρουμάνι 7(1), Κωστάκης 11, Κουτσουδάκης 8(1).