Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 60-70


Μελαγχολική νίκη για τον Προφήτη σήμερα στην Ελευσίνα. Το τελικό 60-70 περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς η ατυχία χτύπησε τη Μαρία Θεοδώρου, που σε μια ανύποπτη φάση υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα και θα μείνει για πολλούς μήνες εκτός γηπέδων. Ο Προφήτης χάνει έτσι μια υπερπολύτιμη παίκτρια, που είχε τρομερή προσφορά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Η Μαρία θα χειρουργηθεί αύριο κιόλας και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και η ταλαιπωρία της από δω και πέρα να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη.
Στα του αγώνα, ο Προφήτης ξεκίνησε με όρεξη (28 πόντους πέτυχε στο πρώτο δεκάλεπτο), αλλά στη συνέχεια ο τραυματισμός της Θεοδώρου "πάγωσε" την ομάδα, που έχασε το ρυθμό και τη διάθεσή της. Έτσι ο Πανελευσινιακός μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση, στην οποία έμεινε σχεδόν μέχρι το τέλος (58-62 στα τρία λεπτά), για να έρθει τελικά στο φινάλε η δύσκολη νίκη για τον Προφήτη.
Ο κόουτς Σκληρός από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά έβγαλε ουσιαστικά το ματς με μία πεντάδα (σήμερα προφυλάχθηκε και η Κίτσιου). Και οι πέντε ανταποκρίθηκαν, με την Άννα Κοσκινά και τη Μελίνα Κρίτσαλου να δίνουν το κάτι παραπάνω. Από τον Πανελευσινιακό, θαυμάσια και σήμερα η νεαρή Ιακώβου, όπως και η ψηλή Γρύλλια και η σουτέρ Τσιούνη. Μέτρια η διαιτησία της Κατσέλη και του Παπαχρυσανθακόπουλου.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του σωματείου της Ελευσίνας για το ενδιαφέρον που έδειξαν και τη διάθεσή τους να μας βοηθήσουν στον τραυματισμό της Θεοδώρου.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 60-70 (19-28, 35-39, 46-60, 60-70)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατσέλη, Παπαχρυσανθακόπουλος
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γ. Κάργιαννης): Οικονόμου 2, Γρύλλια 12, Χαραλαμποπούλου, Τσιούνη 11(3), Πολυζώτη 11, Κοντού 2, Ιακώβου 16(1), Τσίρμπα 2, Ζήκα 4.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Σκληρός): Θεοδώρου 4, Λουκάτου 17, Στεφάνου Κ. 17(1), Κρίτσαλου 7, Στεφάνου Α.-Μ. 14(1), Κοσκινά Α. 11(1), Κομνηνέλλη.