Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 79-52


Ήσυχο βράδυ για τον Προφήτη σήμερα στα Καμίνια. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή και δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 79-52. Έτσι συνεχίζει την προσπάθειά της για μια θέση στα πλέι-οφ, διατηρούμενη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Η κόρη του Χριστόδουλου Κωστάκη είδε για πρώτη φορά τον μπαμπά της σε αγώνα και ήταν φυσικό επακόλουθο το "τανκ" να είναι σήμερα ο πρώτος σκόρερ μας με 21 πόντους. Από κοντά και ο πάντα ορεξάτος (ειδικά όταν έρχονται στο γήπεδο τα "Αστεράκια") Μπόθος, ενώ από τους Νεοσμυρνιώτες φάνηκε ο Τσίκουρας. Η αναμέτρηση εκ προοιμίου προσφερόταν για να παίξουν πιτσιρικάδες, κι έτσι ο Προφήτης σήμερα είχε στην αποστολή τους τέσσερις παιδοέφηβους, δύο εκ των οποίων, ο Διονύσης Ρούντης και ο Σωκράτης Γαζής πήραν το βάπτισμα του πυρός με την ανδρική ομάδα. Αμφότεροι μάλιστα κατάφεραν να σκοράρουν. Αξίζει να πούμε πως ο Ρούντης είναι εγγονός του Σταμάτη Σπύρου, μιας πολύ σπουδαίας φυσιογνωμίας (και σαν αθλητής αλλά και σαν προπονητής) του ποδοσφαιρικού μας τμήματος. Άριστη η διαιτησία των Κιουλάφα και Λάζαρη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 79-52 (16-9, 35-19, 59-30, 79-52)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κιουλάφας, Λάζαρης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Χαραλαμπίδης 7, Μπόθος 18(2), Καρατάσιος, Γαζής Γ. 1, Παπαστάμος 8, Πατέρας 5, Χρυσάκης 2, Αντωνίου 9(1), Ρούντης 2, Γαζής Σ. 2, Κωστάκης 21, Κουτσουδάκης 3.
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (Δ. Αγγελάκης): Ρηγόπουλος, Ράπτης 6, Κουτσερινάκης 3(1), Γιαννακόδημος 3(1), Τσίκουρας 16, Ψυχουντάκης 8(1), Κυριαζής, Μπαμπάτσικος 8, Παπαδόπουλος 3, Παπουτσάς 4, Τσιώλης 1.