Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ 3-0

Επιστροφή στις νίκες για την ποδοσφαιρική μας ομάδα και παράλληλα πρώτο τρίποντο με τον Άγγελο Σκανάτοβιτς στον πάγκο. Ο Προφήτης έκαμψε την αντίσταση της Άνω Νεάπολης και ουσιαστικά "κλείδωσε" μια θέση στα πλέι-οφ ανόδου.
Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και όλα είχαν στην μαρκίζα τον ίδιο σκόρερ: Τον 17χρονο Χρήστο Ζαχαρίου, που βρέθηκε σε τρομερή μέρα και ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο Προφήτης στο πρώτο ημίχρονο έπιασε μέτρια απόδοση, αν και είχε φάσεις στις οποίες θα μπορούσε να προηγηθεί (σημαντικότερες με τον Θ. Οξύνογλου και τον Δαλέζιο), ενώ είχαμε κι ένα παράξενο σκηνικό, όταν σε ανατροπή του Μπρέγκου ο διαιτητής Ευαγγελίδης καταλόγισε πέναλτι, αλλά κατόπιν υπόδειξης του επόπτη Φωτιάδη το πήρε πίσω. Η ομάδα του λόφου στο δεύτερο μέρος μπήκε ακόμα πιο δυνατά και τελικά έδιωξε πολύ νωρίς το άγχος, πετυχαίνοντας τρία γκολ μέσα σε περίπου ένα τέταρτο. Ο Ζαχαρίου άνοιξε το σκορ στο 49' μετά από πολύ ωραία αντεπίθεση, στο 52' μετουσίωσε σε γκολ την ασίστ του Μπρέγκου και στο 62' έκλεισε το σκορ μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας. Ο Προφήτης στη συνέχεια αρκέστηκε στο να κάνει διαχείριση του υπέρ του σκορ, με την Άνω Νεάπολη να έχει την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής, αλλά να την σπαταλά με τον Καφαταρίδη.
Η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθειά της, με στόχο ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα, που θα δώσει μπόνους βαθμών στη διαδικασία των πλέι-οφ.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ 3-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ευαγγελίδης (Αντωνίου, Φωτιάδης)
ΣΚΟΡΕΡ: 49', 52', 62' Ζαχαρίου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Σπαχίου (78' Καπουκίνης), Δαλαμάρας (67' Λάζαρης), Μήλιος (78' Βαρβαρήγος), Δαλέζιος, Βλάσσης (55' Μασρί), Λιάκος, Ζαχαρίου, Οξύνογλου Θ., Γιαννακόπουλος, Οξύνογλου Σ., Μπρέγκου (67' Μπούνταλης).
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ (Κ. Διαμαντόπουλος): Κουλικούρδης, Ομέρι (63' Κωστούρος), Τριδήμας, Παπαδόπουλος, Χάμος (46' Πάχος Γ.), Πάχος Μ. (84' Ραμαντάνι), Καλατζίδης, Τζανόγλου, Πάχος Κ. (63' Καφαταρίδης), Σάμιος (75' Κούτογλου), Ανδρεάτος.
* Φωτό: Θάνος Λογοθέτης