Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΡΙΑ ΑΣΠΡ. 77-66


Με νίκη ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο ο Προφήτης, μετά την επικράτησή του επί της Θρίας στα Καμίνια με 77-66. Τώρα πλέον στρέφει το βλέμμα του στα πλέι-οφ, όπου θα αντιμετωπίσει την Φιλία Περάματος.
Ισορροπημένο για τριάντα λεπτά το παιχνίδι, με την ομάδα μας να πατάει γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο, εκμεταλλευόμενη και την κούραση των φιλοξενουμένων που ήρθαν στα Καμίνια με επτά παίκτες. Ο Προφήτης είχε πάντως πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή του και θα πρέπει να προβληματιστεί ιδιαίτερα από το νεκρό διάστημα στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, όταν το 41-33 έγινε 43-49. 
Ο Μπόθος σήμερα είχε τα γενέθλια του και δε θα μπορούσε παρά να τα γιορτάσει με μια τρομερή εμφάνιση, τελειώνοντας τον αγώνα με 29 πόντους και 5 τρίποντα. Στο τέλος έσβησε και την τούρτα του, μαζί με την οικογένεια του και τα παιδιά από τις ακαδημίες μας.  Εξαιρετική εμφάνιση επίσης από τον Παπαστάμο, ενώ δόθηκε η ευκαιρία σε έναν ακόμη αθλητή από την παιδική μας ομάδα, τον Κωνσταντίνο Λίντα να γράψει την πρώτη του παρουσία με τους άνδρες. Για την Θρία, ένα σωματείο που κάνει τεράστια προσπάθεια και είναι σημείο αναφοράς για την περιοχή του Ασπροπύργου, εξαιρετικοί ήταν ο Νικολούσιος και ο Τζαγκαράκης. Άριστη η διαιτησία από Γεωργόπουλο και Αλιμπέρτη.
Ο Προφήτης ολοκλήρωσε λοιπόν την παρουσία του στην κανονική περίοδο με θαυμάσιο ρεκόρ, 20 νίκες σε 24 αγώνες. Δίκαια κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω από τον αχτύπητο Πανελευσινιακό της Β' Εθνικής και προετοιμάζεται πια για τους αγώνες των πλέι-οφ με τη Φιλία (πρώτος αγώνας στο Πέραμα και δεύτερος στα Καμίνια), Δεν έχει οριστεί η ημερομηνία των αγώνων, καθώς στον όμιλό μας υπάρχουν αναβολές και η τρίτη θέση που παίζεται ακόμα μεταξύ Παννεαπολικού και Τελαμώνα. Ως δεύτερος του άλλου ομίλου περιμένει ήδη ο Φάρος και από τους τέσσερις μονομάχους μόνο ένας θα πάρει το εισιτήριο για τη Β' ΕΣΚΑΝΑ.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΡΙΑ ΑΣΠΡ. 77-66 (12-15, 33-33, 50-50, 77-66)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεωργόπουλος Χ., Αλιμπέρτης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Χαραλαμπίδης 2, Μπόθος 27(5), Παπαστάμος 18(2), Γαζής 2, Κουτσουδάκης 6, Τόμπρος, Λίντας, Πατέρας 6, Γκέρμπι, Κωστάκης 6, Βλασσόπουλος 10.
ΘΡΙΑ ΑΣΠΡ. (Σ. Προσελέντης): Νικολούσιος 29(6), Τζαγκαράκης 20, Τεντής 1, Γουργιωτόπουλος. Δρακωτός 11(3), Λαγός 1, Λιούλης 4.