Κυριακή 2 Απριλίου 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΒΑΡΗ 74-54

Πρόβα πλέι-οφ σήμερα στα Καμίνια για Προφήτη και Βάρη, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στο γήπεδο γνωρίζοντας ήδη τις διασταυρώσεις και να βλέπουν τον αγώνα σαν ένα χρήσιμο και δυνατό τεστ, ενόψει των μεγάλων μαχών που έπονται.
Ο Προφήτης πήρε εντέλει το ροζ φύλλο και ολοκλήρωσε το δεύτερο σκέλος του πρωταθλήματος μόνο με νίκες. Η Βάρη πάλεψε σθεναρά, καταφέρνοντας να είναι πολύ κοντά μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, με τον Προφήτη να ανοίγει τη διαφορά στο τέταρτο, που έκλεισε με επιμέρους 24-10.
Ορεξάτες επιθετικά οι περισσότερες για τον Προφήτη σήμερα, με Λουκάτου, Άννα-Μαρία και Κίτσιου να είναι εξαιρετικές, όπως εξαιρετική συνεχίζει να είναι και η Α. Κοσκινά που το τελευταίο διάστημα παίζει σταθερά καλά. Θετική στην επανεμφάνισή της μετά από καιρό η Καβαλέγκα, αν και η μεγάλη επανεμφάνιση σήμερα ήταν αυτή της Μένιας Δροσωτάκη, που φόρεσε ξανά τα μπασκετικά της για να βοηθήσει με την εμπειρία της στην τελική ευθεία της χρονιάς. Κορυφαία από την Βάρη η Πετρή και δεύτερη σκόρερ η Νάκου. Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία από Μαυρέλη και Αρφαρά.
Οι Κυρίαρχοι νίκησαν σήμερα και όπως αναμενόταν θα είναι οι αντίπαλοί μας στα ημιτελικά. Αναμένονται πολύ μεγάλα παιχνίδια, σε μια σειρά που προβλέπεται αμφίρροπη. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι Κυρίαρχοι είναι η μοναδική ομάδα που μας έχει νικήσει ως τώρα στο πρωτάθλημα. Το πρώτο τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη στις 22:00.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΒΑΡΗ 74-54 (17-14, 38-23, 50-44, 74-54)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαυρέλης, Αρφαρά
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ, Σκληρός): Δουλάμη, Κίτσιου 14, Λουκάτου 24, Στεφάνου Κ. 5, Κρίτσαλου 5, Στεφάνου Α.-Μ. 12, Καβαλέγκα 7(1), Κοσκινά Μ., Κοσκινά Α. 7(2), Κομνηνέλλη, Δροσωτάκη.
ΒΑΡΗ (Α. Μεϊμάρογλου): Νάκου 8(1), Ζαβραδινού 3(1), Πετρή 20(2), Μπιλάλη, Ψυλλάκη 6, Καρυδάκη 3(1), Κουντουριώτη 6(2), Χατζηνικολάου, Κώτση 6, Καραμέτου 2.