Κυριακή 30 Απριλίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-4

Φινάλε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με τον Προφήτη να παίρνει ευρεία νίκη επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Νίκη πάντως που δεν είχε βαθμολογικό αντίκρυσμα, καθώς την ίδια ώρα ο Πυθαγόρας επικρατούσε της Δάφνης, κι έτσι η ομάδα μας θα μπει στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ εκκινώντας από την τρίτη θέση.
Το σκορ για τον Προφήτη σήμερα άνοιξε στο 34' ο συνήθης ύποπτος, Αντώνης Μπρέγκου, μετά την πολύ ωραία προσπάθεια και την ασίστ του Μπούνταλη. Το δεύτερο γκολ ήρθε από το κεφάλι του Σπύρου Γιαννακόπουλου μετά την "γλυκιά" σέντρα του επανακάμψαντα Πολυχρονάκη, ενώ τριπλασίασε με ωραίο αριστερό σουτ στην αντεπίθεση ο Χρήστος Ζαχαρίου. Το τελικό 0-4 έγραψε και πάλι ο Μπρέγκου, με το 18o φετινό του γκολ. Πάντως πριν το 0-2, οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν και να αλλάξουν τη ροή του αγώνα, όμως ο γκολκίπερ Τρικαμηνάς αντέδρασε σωστά σε όλες τις περιπτώσεις.
Τα πλέι-οφ ξεκινούν το Σαββατοκύριακο και η βαθμολογία στην έναρξή τους είναι: Χατζηκυριάκειο 3, Πυθαγόρας 2, Προφ. Ηλίας 1, Άνω Νεάπολη 0. Πρώτος μας αντίπαλος είναι το Χατζηκυριάκειο και θυμίζουμε πως από τις τέσσερις ομάδες θα ανέβουν κατηγορία οι δύο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρανικολάου (Γκολές, Σηφάκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 34', 86' Μπρέγκου, 71' Γιαννακόπουλος, 79' Ζαχαρίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Φουτράκης Μ,, Μαρίνος Ε. (80' Σταματελάκης), Ρούσσος, Πολίτης, Φουτράκης Χ., Μαρίνος Α., Δαμίγος, Καθαρόπουλος, Δημητρίου, Τατσιόπουλος (52' Τσιλιντηριάν), Κουράκος (63' Αλεξιάδης).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Καπουκίνης (57' Τρικαμηνάς), Βαρβαρήγος (80' Ζάνος), Λάζαρης, Δαλέζιος (57' Μήλιος), Μελαχροινός (80' Ζάνος), Νάνος (63' Πολυχρονάκης), Ζαχαρίου, Μπούνταλης, Γιαννακόπουλος, Λιάκος, Μπρέγκου.