Κυριακή 23 Απριλίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Β' 0-1

Αναπάντεχη ήττα για τον Προφήτη, που ενδεχομένως να του στοιχίσει στην προσπάθεια ανόδου. Η αναπτυξιακή ομάδα του Ατρομήτου επικράτησε στο Σ.Ε.Φ. με 0-1 και πιθανότατα στέλνει τον Προφήτη με μειονέκτημα (σε σχέση με Χατζηκυριάκειο και Πυθαγόρα) στα πλέι-οφ.
Αναιμική η εμφάνιση της ομάδας μας, που έφτιαξε ελάχιστες φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, σε μια αναμέτρηση χωρίς ρυθμό, αλλά με μεγάλη ένταση. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 26' ο Κωνσταντάρας. Νωρίτερα ο Προφήτης είχε μια καλή στιγμή με το σουτ του Γιαννακόπουλου, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα δεν κατάφερε να σκοράρει ύστερα από ωραία προσπάθεια και πάσα του Ζαχαρίου. Ένα-δυο μακρινά σουτ του Μπρέγκου ήταν ακόμη οι ευκαιρίες που καταγράψαμε, και πέραν τούτων ουδέν για τον Προφήτη, που ασφαλώς πρέπει να βελτιωθεί εν όψει των πλέι-οφ για να διεκδικήσει την άνοδο.
Στο φινάλε του αγώνα έγιναν μεγάλης έκτασης επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών και αποβλήθηκαν από τη μία πλευρά ο Μασρί και από την άλλη ο Μαστρομηνάς και ο Βαμβακάς. Για την περίπτωση του Βαμβακά αντιγράφουμε από το φύλλο αγώνα: "έπιασε κεφαλοκλείδωμα τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας, γρονθοκοπώντας τον τρεις φορές στο κεφάλι με πολύ βίαιο τρόπο". Επίσης στο σημείο εκείνο είχαμε εισβολή οπαδών του Ατρομήτου στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που επίσης γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Ασφαλώς πολύ παράξενα πράγματα, ειδικά από μια ομάδα που θεωρητικά ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και (εκτός των όσων αναφέραμε για τα επεισόδια) αγωνίστηκε υπέρμετρα σκληρά. Όπως επίσης παράξενα ήταν και τα όσα είδαμε από τον επόπτη Μαυρομιχάλη, που έκοψε δύο πολύ επικίνδυνες επιθέσεις μας με οφ-σάιντ που σε καμία περίπτωση δεν ήταν.
Ο Προφήτης στη διαδικασία των πλέι-οφ θα μπει ως τρίτος (η τωρινή του θέση) ή δεύτερος (αυτή τη στιγμή είναι ο Πυθαγόρας), καθώς το Χατζηκυριάκειο μετά τη σημερινή του νίκη στο Πέραμα εξασφάλισε την πρωτιά και το μπόνους των τριών βαθμών. Η τέταρτη θέση θα παιχτεί μεταξύ Δάφνης Ταμπουρίων και Άνω Νεάπολης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Β' 0-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βογιατζιδάκη (Μαυρομιχάλης, Ηλιόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 26' Κωνσταντάρας
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 92' Μασρί - 92' Μαστρομηνάς, Βαμβακάς
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Σπαχίου, Βαρβαρήγος, Λάζαρης, Δαλέζιος, Γκίνη (55' Νάνος), Λιάκος, Ζαχαρίου, Μπούνταλης, Γιαννακόπουλος (65' Βλάσσης), Οξύνογλου Σ., Μπρέγκου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Β': Μαστρομηνάς, Βαμβακάς, Μιχαηλίδης, Σκούρτη, Αθανασάκος (60' Σαλίμπ), Κυριακού (90' Τσουμάρης), Ζαντέρογλου, Καραμολέγκος, Κωνσταντάρας, Γιαννίκος (50' Κοκκώρης), Αζέρ.