Κυριακή 9 Απριλίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΣ ΚΟΡ. Β'-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-4


Χωρίς προβλήματα πέρασε από τον Κορυδαλλό ο Προφήτης. Κέρδισε 4-0 την αναπτυξιακή ομάδα του Δία και συνεχίζει τη μάχη της για ένα ψηλό πλασάρισμα στις θέσεις των πλέι-οφ.
Ο κόουτς Σκανάτοβιτς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και γενικότερα δοκίμασε πρόσωπα και πράγματα εν όψει της συνέχειας. Στα σημαντικά και η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους του Γιώργου Χάιδου μετά τον τραυματισμό του, επιστροφή που συνοδεύτηκε και με γκολ. Οι άλλοι μας σκόρερ ήταν ο Νάνος (απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ), ο Γιαννακόπουλος και ο Μπρέγκου. Ο Προφήτης αγωνίστηκε στο ρελαντί, απέναντι σε μια ομάδα αποτελούμενη από πολύ νέα παιδιά, που όμως δείχνουν να γνωρίζουν τα βασικά και σίγουρα αποκομίζουν πολλά από τη φετινή συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας.
Απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και ο Προφήτης φιλοδοξεί να πετύχει το απόλυτο. Αν το καταφέρει θα κερδίσει σίγουρα έστω μία θέση στην κατάταξη, καθώς την άλλη εβδομάδα οι δύο ομάδες που κυνηγάει, ο Πυθαγόρας και το Χατζηκυριάκειο, παίζουν μεταξύ τους.
ΔΙΑΣ ΚΟΡ. Β'-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δαμίγος (Λεκαράκος, Κατσάνας)
ΣΚΟΡΕΡ: 5' Νάνος, 11' Γιαννακόπουλος, 75' Χάιδος, 80' Μπρέγκου
ΔΙΑΣ ΚΟΡ. Β': Γκιόκας, Τριανταφυλλίδης, Κοτούμπας Ι., Πετρίδης, Μίχας, Αρβανίτης, Μακρής, Μεντής, Κοτούμπας Β. (45' Δημήτριος), Κοτούμπας Χ., Παπούλιας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Καπουκίνης (46' Σπαχίου), Λάζαρης, Μήλιος, Γκίνη, Τρικαμηνάς, Λιάκος (46' Μπρέγκου), Ζαχαρίου, Βλάσσης (46' Δαλαμάρας), Γιαννακόπουλος (46' Δαλέζιος), Νάνος (29' Χάιδος), Μπούνταλης