Σάββατο 29 Απριλίου 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΓ. 56-50


Πολύ όμορφο φινάλε στο πρωτάθλημα κορασίδων για τον Προφήτη, σε μια σεζόν που κύλησε πολύ ευχάριστα για το τμήμα.
Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν υποδεχθήκαμε τους φίλους από το εξαιρετικό σωματείο της Φιλοθέης Μαγούλας, μια ομάδα που κάνει τη δική της σπουδαία προσπάθεια κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τα κορίτσια "χρωστούσαν" εδώ και καιρό μια καλή εμφάνιση στο γήπεδο του λόφου και σήμερα μας αποζημίωσαν και με το παραπάνω, κατακτώντας τη νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου. Πολύ καλή η διαιτησία από Αλιμπέρτη και Πάλλα.
Το φετινό ταξίδι των κορασίδων στο πρωτάθλημα της Β' Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. άφησε γλυκιά γεύση, με τον Προφήτη να προκρίνεται στη δεύτερη φάση, καταγράφοντας ως συνολικό απολογισμό 11 νίκες σε 20 αγώνες. Πολλά μπράβο στις αθλήτριες και στους δύο κόουτς, Μένια Δροσωτάκη και Χρήστο Μπόθο για την παρουσία της ομάδας και τη γενικότερη εικόνα της. Οι παίκτριές μας ήταν μια πολύ ωραία παρέα, και σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αγωνίστηκαν με ευψυχία και αγάπη για τη φανέλα, κάτι που οπωσδήποτε τις τιμά.  Σήμερα ήταν ο τελευταίος αγώνας στην κατηγορία των κορασίδων για τις γεννημένες το 2007: Η Σμαράγδα, η Τζένη, η Νινέτα, η Ελένη και η Κατερίνα από του χρόνου θα αγωνίζονται ως νεάνιδες, ένα τμήμα το οποίο θα επαναλειτουργήσει ο σύλλογος μετά από έξι χρόνια. Συγχαρητήρια στο Παλαιό Φάληρο, τον Φάρο Κερατσινίου και τη Νέα Πέραμο που ανέβηκαν στην Α' Κατηγορία, όπως συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΙΟΛΟΘΕΗ ΜΑΓ. 56-50 (19-12, 31-22, 46-39, 56-50)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλιμπέρτης, Πάλλας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Δροσωτάκη): Μεσσάρη, Κατσίμπρα 3(1), Ζαγλάνη Ν, 6, Γκίκα 20(2), Αλαφούζου, Δουλάμη 15, Ζαγλάνη Τ. 2, Καλογήρου 2, Φαζού 6, Παπαδοπούλου, Κούτρου, Μουρρίζι 2.
ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΓ. (Φ. Σωτηρίου): Καραπαναγιώτη 2, Αλεξανδρίδη, Καπάι 3, Σουλμίνα Ν., Λάσκου, Βλάχου, Γκιάτα 15, Σουλμίνα Ε. 10, Τρυπιτσίδη 20(1).