Κυριακή 2 Απριλίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΗ 2005 4-0


Έκανε το καθήκον του ο Προφήτης, επικρατώντας της φιλότιμης Ειρήνης στο Σ.Ε.Φ. και περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας για να δει αν θα κερδίσει κάποια θέση στην κατάταξη. Απομένουν τρεις ακόμα αγωνιστικές και ο Προφήτης, που έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ, στοχεύει στη δεύτερη ή έστω την τρίτη θέση της κατάταξης.
Η ομάδα του Άγγελου Σκανάτοβιτς στο πρώτο ημίχρονο ήταν "άσφαιρη" (αν και δεν έπαιξε άσχημα), αλλά στο β' ζέστανε της μηχανές της και έφτασε στην ευρεία νίκη. Την άμυνα των αντιπάλων ξεκλείδωσε πρώτος ο Μπρέγκου στο 56'. O ίδιος παίκτης "προκάλεσε" και το αυτογκόλ του Νικήτα τρία λεπτά αργότερα, ενώ το 3-0 έγινε στο 72', με τον Μήλιο να κάνει μια υπέροχη κούρσα σχεδόν σε όλο το γήπεδο και να δίνει την ασίστ στον Οξύνογλου. Το τελικό σκορ έγραψε ο Γιαννακόπουλος στο 75'.
Οι παίκτες μας σήμερα αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του Νίκου Γκόλφη, και φυσικά η νίκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΗ 2005 4-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ηλιόπουλος Θ. (Μαυρομιχάλης, Ηλιόπουλος Ι.)
ΣΚΟΡΕΡ: 56' Μπρέγκου, 59' (αυτ.) Νικήτας, 72' Οξύνογλου, 75' Γιαννακόπουλος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Καπουκίνης, Λάζαρης (77' Τικέλλης), Μήλιος, Γκίνη (65' Πολάκης), Τρικαμηνάς (65' Λεμπέσης), Λιάκος, Ζαχαρίου, Νάνος (65' Βλάσσης), Γιαννακόπουλος, Οξύνογλου, Μπρέγκου (77' Κουιμτζής).