Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 45-68

Έχουμε υποψιαστεί ότι μετά τις νίκες ακολουθούν σφαλιάρες (θυμηθείτε τι έγινε φέτος όσες φορές κερδίσαμε), όμως σε καμιά περίπτωση δεν περιμέναμε τόσο απογοητευτική εικόνα χθες βράδυ στα Καμίνια, με τον Προφήτη να μην προβάλλει καν αντίσταση απέναντι στον δυνατό Τελαμώνα.
Τι να γράψει κανείς για έναν αγώνα που στο ημίχρονο ήταν 19-43; Η αναμέτρηση τελείωσε σχεδόν πριν αρχίσει, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν πολύ γρήγορα διαφορές που τους έδωσαν τη σιγουριά της νίκης. Οι παίκτες του Προφήτη είχαν τραγικές επιστροφές, δίνοντας συνεχώς γρήγορα καλάθια στους αντιπάλους τους, που έβγαλαν πρώτο αιφνιδιασμό ακόμα και με τον 38αρη σέντερ τους Μπουρβάνη. Ούτε όμως στις σετ άμυνες άλλαζε κάτι, με τον Καρασούλα να κόβει συνεχώς στην πλάτη μας και να σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία κι από όταν παίζει μονό στη γειτονιά του. Στη μηδενική διάθεση για άμυνα, προσθέστε ότι στη δική του επίθεση ο Προφήτης είχε (επιεικώς) χαμηλά ποσοστά, και κάπως έτσι φτάσαμε στο 19-43 του ημιχρόνου, μια διαφορά που απλώς συντηρήθηκε (και ευτυχώς δεν μεγάλωσε) στο διαδικαστικού χαρακτήρα δεύτερο μέρος.
Κορυφαίοι για την ομάδα του Κώστα Πούτου οι Καρασούλας και Μπουρβάνης, ενώ ο Νάννος έπαιξε όσο χρειάστηκε στην αρχή και μετά "έσβησε". Όσο για διακριθέντες από τη μεριά μας; Μην το ψάχνεις δεν πειράζει, που έλεγε και το τραγούδι...
Σε ένα πολύ εύκολο ματς, Αυγερινός και Ιερωνυμάκης δεν απέφυγαν τα λάθη.
Τουλάχιστον ο Προφήτης σήμερα έπαιξε πλήρης μετά από καιρό, με τον Μπαμπάκο να παίρνει λίγα αγωνιστικά λεπτά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Πλήρης βέβαια υπολογίζοντας μόνο όσους έχουν απομείνει πια στην ομάδα, καθώς ρίχνοντας μια ματιά στο ρόστερ με το οποίο άρχισε η σεζόν, εμείς γι' αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει: Πέντε παίχτες για διάφορους λόγους έχουν σταματήσει, και ο Προφήτης βρίσκεται με ακριβώς μια δωδεκάδα έν όπλοις, πέντε άντρες και επτά εφήβους.
Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, στην ουρά της βαθμολογίας χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, με τους τέσσερις γνωστούς να εμπλέκονται ξανά σε τετραπλή ισοβαθμία. Την άλλη βδομάδα έχουμε ματς-φωτιά: Ερμής Αργυρούπολης-Προφήτης. Πιο "ο θανατός σου, η ζωή μου", δεν γίνεται. Ο Ερμής έμεινε ζωντανός κερδίζοντας χθες μέσα στον Ο.Κ.Ε., ενώ ο Προφήτης ψάχνει ακόμη την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, και αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει, μάλλον ήρθε η ώρα να την κάνει...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 45-68 (8-16, 19-43, 33-55, 45-68)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αυγερινός, Ιερωνυμάκης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κεφαλίδης): Μουστάκας 6(1), Μπανάι, Λεοντιάδης, Τριανταφύλλου 9(1), Ρίμπας, Βουρνάς 1, Μαυράκης 19, Μπαμπάκος 1, Μπούζας 6(1), Ντάσκας, Μυσιρλής 2, Μαρής 1.
ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ (Κ. Πούτος): Χρυσούλης 3, Νάννος 17(1), Δουνιάς 5, Καβρουδάκης 3(1), Καρασούλας 24, Μπουρβάνης 13, Κούμενος 2, Καρατζίογλου, Μιχαλάκης 1.