Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ/ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0

Απέναντι σε μια από τις ομάδες που κυνηγούν την άνοδο, ο Προφήτης θα μπορούσε να είχε πάρει έστω τον ένα βαθμό, αλλά όλα κρίθηκαν σε μια άτυχη στιγμή.
Στο 25' και σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων, o Mπαλτζάκης έβγαλε παράλληλη σέντρα και η μπάλα βρήκε πάνω στον Τσάδαρη, που στην προσπάθειά του να απομακρύνει, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Για πόσο διαφορετικό ματς θα μιλούσαμε αν δεν υπήρχε αυτή η φάση; Μέχρι εκείνη τη στιγμή πάντως ο Προφήτης με το βάρος ξανά στην άμυνα δεν είχε αφήσει χώρους στους Ρεντιώτες και δεν είχε απειληθεί ουσιαστικά. Μετά το γκολ η ομάδα μας έδειξε για ένα διάστημα να βραχυκυκλώνει και η Ένωση είχε ένα-δυο καλά σουτ, όμως στο δεύτερο μέρος ο Προφήτης μπήκε ακόμα πιο δυνατά και έδειξε να ψάχνει την ισοφάριση. Για 20-25 λεπτά η μπάλα κυκλοφόρησε καλά και η ομάδα πάτησε στην αντίπαλη-περιοχή, αλλά στο 66' έγινε η δεύτερη φάση που καθόρισε τη μοίρα του αγώνα, όταν ο Προφήτης έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία του: Στην παράλληλη του Άγγου ο Αλλαϊμπέι βρέθηκε μόνος με το τέρμα και έκανε την προβολή από πολύ κοντά, όμως ήταν λίγο πλάγια και η μπάλα κύλησε εκατοστά άουτ. Μετά και απ' αυτό οι "κυανέρυθροι" (που χθες όμως έπαιξαν με λευκά) φάνηκαν να χάνουν τα κουράγια τους και η επιθετικότητα σιγά-σιγά μειώθηκε και το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 79', με την αποβολή του Μανσούρ (δεύτερη κίτρινη). Η Ένωση βγήκε και πάλι μπροστά, και στο υπόλοιπο διάστημα θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλο γκολ, έχοντας μερικές κλασσικές ευκαιρίες. Προς το τέλος ο Προφήτης είχε κάποια στημένα που θεωρητικά θα μπορούσαν να του δώσουν κάτι, όμως κι αυτά πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
ΑΠΟΛΛΩΝ/ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λυτρίβης (Μουμπογιατζόγλου, Βλάχου)
ΣΚΟΡΕΡ: 25' Τσάδαρης (αυτ.)
ΑΠΟΒΟΛΗ: 79' Μανσούρ
ΑΠΟΛΛΩΝ/ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (Κ. Χαλιασός): Πάπαρης, Σκεντέρας, Σαραντάκης (72' Τσάκαρης), Κωνσταντάτος, Ορφανός, Καλλικαντής, Μπαλτζάκης, Κουτούζος, Βασιλόπουλος (87' Πόθος), Λένγκα (80' Χαλιασός), Μυλωνάς.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Περπερίδης, Αλλαϊμπέι, Τσάδαρης, Βισβίκης, Μανσούρ, Άγγος, Μασρί, Γεωργακάκος, Τσιριγώτης, Κίσσας.