Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ. 1-1

O Προφήτης πήρε το βαθμό απέναντι στην πρωτοπόρο όμαδα του πρωταθλήματος, και μάλιστα θα μπορούσε ακόμα και το τρίποντο δεδομένου ότι προηγήθηκε.
Ο κόουτς Ασημομύτης παρέταξε μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς, με τον Καλλινικίδη δίπλα στον Βισβίκη και τον Τσάδαρη λίγο πιο μπροστά τους. Το σχήμα αυτό λειτούργησε άψογα καθώς ναι μεν οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, έφταναν όμως πάρα πολύ δύσκολα με αξιώσεις στην περιοχή μας, και όποτε γινόταν αυτό έπεφταν πάνω στον πολύ σταθερό Σπαχίου, που πολλές φορές λειτούργησε ακόμα και σαν λίμπερο. Η Θύελλα στο πρώτο μέρος απειλούσε κυρίως από στημένα (όπως τα έξι συνεχόμενα κόρνερ που κέρδισε), είχε και ένα-δύο καλά σουτ, ενώ ο Προφήτης έψαχνε κάτι καλό κυρίως μέσα από αντεπιθέσεις. Όσο οι Κορυδαλλιώτες ανέβαιναν πιο ψηλά ζητώντας το γκολ, τόσο πύκνωναν οι κόντρες του Προφήτη και σε μια από αυτές, στο 68', ο Άγγος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σαπάτη και πλάσαρε σωστά για το 1-0. Ο Προφήτης όμως δε μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα του για πολύ, δεχόμενος πολύ γρήγορα ένα "φτηνό" γκολ με το σουτ του Γεωργιόπουλου από πλάγια θέση. Μετά το 1-1 επιστρέψαμε στην κατάσταση πριν τα γκολ: Ο Προφήτης δεν αντιμετώπιζε προβλήματα πίσω και έψαχνε το γκολ με αντεπιθέσεις, που όμως δεν του βγήκαν. Σε κάθε περίπτωση πάντως διαχειρίστηκε σωστά το χρόνο και κράτησε τον πολύ σημαντικό βαθμό εναντίον μιας ισχυρής ομάδας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ. 1-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουβέλης (Αναστασίου, Κίκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 68' Άγγος - 74' Γεωργιόπουλος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Περπερίδης, Αλλαϊμπέι (65' Μανσούρ), Καλλινικίδης, Βισβίκης, Τσάδαρης Α., Γεωργακάκος (80' Θωμάκος), Άγγος (90' Χότζα), Μασρί, Τσιριγώτης, Κίσσας.
ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ. (Γ. Μανικιώτης): Σαπάτης, Υφαντίδης (46' Γκάνι), Γαλακτερός, Κατσάρας, Γρηγοριάδης, Μπούκης, Γεωργιόπουλος (76' Ηλιάδης), Γκουμαλάτσος, Καρασμάνογλου, Καρακασίδης, Μαρλαφέκας.