Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ 0-1

Ο Ηλίας Σταματέλλος τα δύο προηγούμενα χρόνια σκότωνε τις αντίπαλες άμυνες φορώντας τη φανέλα του Προφήτη, χθες όμως πλήγωσε την πρώην ομάδα του πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης του Σ.Ε.Φ. και χαρίζοντας στην Ποντίων μια πολύ σημαντική νίκη.
O Προφήτης δεν έδωσε συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών και έχοντας μια άχρωμη και άγευστη παρουσία δεν μπόρεσε να αποκομίσει κάτι από το συγκεκριμένο ματς. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα ήρθε με τη συμπλήρωση του ημιώρου, και τον Σταματέλλο (που δεν πανηγύρισε το γκολ), να τελειώνει με εξ επαφής κεφαλιά τη σέντρα του Ντέρτζιο απο δεξιά. Αυτή η φάση ήταν ίσως και ότι έχουμε να θυμόμαστε από ένα ενενηντάλεπτο στο οποίο οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε κακό ποδόσφαιρο και ένα ακατάπαυστο παιχνίδι κέντρου, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι Πόντιοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έχοντας την κατοχή της μπάλας περισσότερη ώρα και προσπαθώντας να έρθουν κοντά στην περιοχή μας, ενώ ο Προφήτης φάνηκε επιθετικά μόνο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και είχε τις δύο μοναδικές καλές του φάσεις, ένα σουτ του Κίσσα και μια προβολή του Άγγου. Η επιθετικότητά αυτή όμως ατόνησε γρήγορα, οι φιλοξενούμενοι από τη στιγμή που προηγούνταν δεν είχαν λόγο να ρισκάρουν και έτσι μείναμε ως το τέλος με το 0-1, παρότι ο Προφήτης προσπάθησε από κάποια στιγμή και μετά να ανεβάσει τις γραμμές του και να απειλήσει, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα επί του πρακτέου...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ 0-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ορφανός (Μαυρομιχάλης, Κουρή)
ΣΚΟΡΕΡ: 30' Σταματέλλος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Περπερίδης (46' Μανσούρ), Αλλαϊμπέι, Τσάδαρης Α. (46' Καλλινικίδης), Βισβίκης, Γεωργακάκος (73' Τσάκωνας), Άγγος, Μασρί, Εστυλιανίδης, Τσιριγώτης, Κίσσας.
ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Φ. Χάλαρης): Γκίνη, Παπαδόπουλος, Γεργεριτάκης, Ραγκαβάς, Πολυχρονάκης, Σιάγκας (87' Παπαλαζάρου), Ντέρτζιο, Αστερίου (56' Τσίντζος), Σταματέλλος (78' Μυλωνάς), Κουρτίδης, Παπαλεξάνδρου.