Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλή χρονιά με πολύ δυνατή μεταγραφική ενίσχυση για την ανδρική μας ομάδα, που απέκτησε τρεις αθλητές που θα την ενισχύσουν σημαντικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ' Κατηγορίας. Πρόκειται για τον Θωμά Γρηγοράκο, τον Κώστα Τσιπίδη και τον Χάρη Σμυρνιώτη.

Για τον Θωμά Γρηγοράκο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πρόκειται για μια από τις πιο γνώριμες παρουσίες στα γήπεδα της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.. Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Γερμανία, όπου αγωνιζόταν στην ομάδα MTV Ingolstadt, ενώ στα μέρη μας έχει περάσει από Ζωγράφου, Παγκράτι, Ηλιούπολη, Τράχωνες, Α.Ο.Ν.Α., Αστέρα Αγ. Δημ., Πόλις και Νέα Πέραμο. Σε λίγες μέρες επαναπατρίζεται και η επιστροφή του στην Ελλάδα θα συνδυαστεί με τη μεταγραφή του στον Προφήτη. Ο Γρηγοράκος είναι 41 ετών, έχει ύψος 1,95 και είναι αναμφίβολα ένας δεινός σκόρερ, όπως έχει δείξει η μέχρι τώρα σπουδαία πορεία του στα παρκέ.

Ο Προφήτης χρειαζόταν οπωσδήποτε ένα "πεντάρι" και δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερη λύση από τον Κώστα Τσιπίδη. Ένα παιδί που έρχεται κατ' ευθείαν από τις Εθνικές Κατηγορίες (Γ' Εθνική με τον Ερμή Αργυρούπολης), σε εξαιρετική ηλικία (28) και με ύψος (2,01) που τον κάνει να ξεχωρίζει. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Α.Ε. Καλλιθέας και το βιογραφικό του είναι ήδη γεμάτο από πολλές καλές ομάδες (Παλ. Φάληρο, Ίκαρος Καλλ., Ελευθερία Μοσχ., Μανδραϊκός, Κάλυμνος), ενώ έχει υπάρξει διεθνής και με τις μικρές εθνικές ομάδες. Η ποιότητά του είναι δεδομένη και σίγουρα είναι από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη Γ' Κατηγορία.

Ο Χάρης Σμυρνιώτης έρχεται για να δώσει μια ακόμα λύση στην περιφέρεια του Προφήτη. Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στη Β' Κατηγορία με τους Τράχωνες, ενώ πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ' Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. με την U23 του Παλ. Φαλήρου. Έχει αγωνιστεί επίσης στον ΑΟΚ Νέα Σμύρνη. Είναι 23 ετών και έχει ύψος 1,74.

Καλωσορίζουμε τους τρεις αθλητές στην οικογένεια του Προφήτη και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.

Στον αντίποδα, τρεις παίκτες αποχώρησαν και θα συνεχίσουν την πορεία τους σε άλλες ομάδες. Και τους τρεις μάλιστα θα τους βρούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος ως αντιπάλους, αφού μεταγράφηκαν σε ομάδες του ομίλου μας. Ο Βαγγέλης Μπακάλης και ο Αλέξανδρος Κυπριτίδης θα αγωνίζονται πλέον στον Ατρόμητο και ο Χριστόδουλος Κωστάκης στον Απόλλωνα Μοσχάτου. Τους ευχαριστούμε άπαντες για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο.

Σήμερα και αύριο ο Προφήτης θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διεξάγει ο Παννεαπολικός στη μνήμη του ιδρυτή του τμήματος Γιάννη Κανδύλη. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί σήμερα στις 20:00 με τον Άρη Νικαίας και αύριο στις 21:30 με το Ρουφ.