Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΟΙ/ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. 0-2


Την χειρότερη φετινή του εμφάνιση έκανε σήμερα ο Προφήτης και γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τους Νέους Δραπετσώνας με 0-2. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει την ομάδα μας για πρώτη φορά μέσα στη ζώνη των πλέι-άουτ, ακριβώς με τη λήξη του πρώτου γύρου.
Απόλυτα δίκαιη η νίκη των Νέων, που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, δίχως να επηρεαστούν από το γεγονός πως αγωνίζονταν για πολλή ώρα με παίκτη λιγότερο (αποβολή Σιώπη στο 57'). Το παράδοξο μάλιστα είναι πως οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και τα δύο τους τέρματα (Τσελέπης και Τσέλα) το διάστημα που αγωνίζονταν "δέκα εναντίον έντεκα". Παράδοξο βέβαια μόνο σε ότι αφορά τους θεωρητικούς συσχετισμούς, αφού ο Προφήτης ήταν τόσο κακός σήμερα, που ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα ήταν συνθήκη ικανή να του δώσει κάτι από το ματς. Η ομάδα μας δέχτηκε και τα δύο γκολ από στημένες φάσεις (πολύ μεγάλο θέμα η αντιμετώπιση τους), αντιμετώπισε τους Νέους σχεδόν παθητικά (συντριπτική η διαφορά στην κατοχή της μπάλας) και αδυνατούσε να βγει μπροστά με ουσιώδεις προϋποθέσεις. Ένα γυριστό του Γκλουχ ήταν η μόνη καλή στιγμή μας στο πρώτο ημίχρονο, όμως το γκολ δεν ήρθε ούτε εκεί, αλλά ούτε και στο τελευταίο τέταρτο, αφού ο Λάτσινος απέκρουσε με υπέροχη εκτίναξη στην αριστερή του γωνία το πέναλτι του Χάιδου, ενώ λίγο πιο μετά ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να βρει στόχο από κοντά. Έτσι ο Προφήτης δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς και το τελικό 0-2 σημάδεψε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του λόφου.
Το επόμενο ματς με τον Πανφαληρικό είναι πια κομβικό για τον Προφήτη, που πρέπει να σύντομα να βρει τον καλό του εαυτό αν δε θέλει να ζήσει το υπόλοιπο της χρονιάς μέσα στο άγχος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΟΙ/ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. 0-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πετρίδης (Τριανταφυλλίδης, Γκάρα)
ΣΚΟΡΕΡ: 60' Τσελέπης, 70' Τσέλα
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 90' Φράγκος - 57' Σιώπης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Τρικαμηνάς, Βαρβαρήγος (64' Γραμματικός), Παντελάτος (64' Μπουντάλης), Δαλέζιος (87' Σκαλιτόπουλος), Μελαχροινός (64' Φράγκος), Λιάκος, Ζαχαρίου, Οξύνογλου Θ. (81' Αλειφέρης), Χάιδος, Οξύνογλου Σ., Γκλουχ.
ΝΕΟΙ/ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. (Μ. Καραντινός): Λάτσινος, Κυριακάκης, Τσελέπης Σ., Φίτσο, Ικονόμι, Καραμάνης, Τσέλα, Χαϊρεντίνι, Σιώπης, Τσελέπης Α. (66' Κτενάς), Σέρι (82' Μαρσελιάνο).