Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-0


Σε εμφανή αγωνιστική κρίση η ποδοσφαιρική ομάδα, συνέχισε τις άσχημες εμφανίσεις και γνώρισε ακόμα μία ήττα, από τον ουραγό Πανφαληρικό με 3-0 στις Σιταποθήκες.
Ο Προφήτης βίωσε μια πολύ περίεργη εβδομάδα, με πολλές ανακατατάξεις: Παίκτες που έφυγαν ξαφνικά, άλλους που ήταν να φύγουν και τελικά έμειναν και άλλους που ήρθαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή (αλλά θα είναι διαθέσιμοι από την επόμενη εβδομάδα). Και πάλι πάντως οι ελλείψεις ήταν αρκετές και το σχήμα αναγκαστικά αδόκιμο. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο και ο Προφήτης είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Χάιδος κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μήλιος έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο δεύτερο μέρος η νεανική ομάδα του Πανφαληρικού (επί της ουσίας πρόκειται για την ακαδημία Diamonds) ήταν καταφανώς ανώτερη και μέσα σε οκτώ λεπτά πέτυχε τρία τέρματα, καθαρίζοντας το παιχνίδι και αφήνοντας τον Προφήτη εγκλωβισμένο στη ζώνη των πλέι-άουτ.
Είναι γεγονός πως ο δρόμος της παραμονής στην κατηγορία είναι μακρύς και δύσβατος. Είμαστε βέβαιοι όμως πως η μάχη θα δοθεί από όλους, στηρίζουμε απόλυτα και τα παιδιά και τους προπονητές, που παλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, και πιστεύουμε πως στο τέλος ο Προφήτης μας θα τα καταφέρει.
ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπεσίρης (Πετρίδης, Θανόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 64' Βουζουναράς, 70' Ζυμάρης, 72' Διαμαντάκος
ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Σούλης (80' Αποστολόπουλος), Τσίκας (75' Αραπαντώνης), Δρακογιάννης,Κονδυλάκης, Τζοάνης (85' Σερβετάς), Κάπο, Διαμαντάκος, Ζυμάρης, Βουζουναράς (80' Παπαμεθοδίου), Πουλιανάκης (85' Ίσσαρης).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Τρικαμηνάς (75' Κοκτσίδης), Βαρβαρήγος, Παντελάτος (70' Λάζαρης), Μήλιος, Οξύνογλου Σ., Λιάκος, Μπουντάλης (65' Αλειφέρης), Γκλουχ, Σάλπας (65' Θεοφάνους), Χάιδος, Γραμματικός.