Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΒΑΡΗ 62-45


Ωραία εμφάνιση και νίκη για τον Προφήτη στο ντέρμπι με τη Βάρη στα Καμίνια. Μια νίκη που θα μεταφερθεί και στο final-six, οι έξι ομάδες του οποίου οριστικοποιήθηκαν σήμερα, μία αγωνιστική πριν το τέλος της πρώτης φάσης.
Τα κορίτσια των Σάκη Φέξη-Πάνου Παναγιωτόπουλου είχαν και σήμερα κέφι και διάθεση, έπαιξαν γενικά όμορφο μπάσκετ και έφτασαν με ασφάλεια στην επικράτηση. Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου η διαφορά πήγε για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα και έκτοτε δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους δέκα, παρότι οι φιλοξενούμενες δε σταμάτησαν να παλεύουν και έδειξαν πως έχουν κι εκείνες αρκετά δυνατό σύνολο, που θα βρεθεί με αξιώσεις στην τελική εξάδα.
Για ένα ακόμα ματς όλες οι παίκτριες του Προφήτη έβαλαν το δικό τους λιθαράκι. Θαυμάσια η Γραμματικού, όπως και η Blacky που έβαλε ακόμα και τρίποντο, ενώ η Θεοδώρου έδωσε και σήμερα αστείρευτη ενέργεια. Ομορφότερη στιγμή του αγώνα το τρίποντο της Νικολαΐδου, που σκόραρε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της στα γήπεδα. Πρώτες σκόρερ της Βάρης η Κ. Στεφάνου και η Κώτση. Πολύ καλή η διαιτησία από Τσουρή και Κολίλα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΒΑΡΗ 62-45 (19-11, 35-21, 50-31, 62-45)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσουρή, Κολίλας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Φέξης): Γραμματικού 15(1), Κοσκινά 6, Φούκου, Θεοδώρου 5, Μαχλά 4, Νικολαΐδου 4(1), Παπαμαρκάκη 2, Σερέτη 4, Μαυράκη 19(1), Τζινλή 2, Πλώτα 1.
ΒΑΡΗ (Α. Μεϊμάρογλου): Νάκου 5, Στεφάνου Κ. 13(2), Μαργαρίτη, Ψυλλάκη 3, Καρυδάκη 8(1), Κουντουριώτη 4, Αποστόλου 1, Καραμέτου, Κώτση 11, Μαρίνη.