Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Συνεχίστηκε στην Πάτρα ο κύκλος των αναπτυξιακών μικρών ηλικιών. Συμμετείχαν τα κορίτσια μας στο παγκορασίδων - κορασίδων και νεανίδων. Αναλυτικά: Στο παγκορασίδων οι μικρές μας Σοφία Φϊλη (3 νίκες, 2 ήττες) και Αλεξάνδρα Μαυρίδη (3 νίκες, 3 ήττες) πήραν τις 5η και 6η θέση αντίστοιχα. Αποκλείστηκαν από τα μετάλλια, η Φίλη από το Νο2 Καπαγιαννίδου και η Μαυρίδη από το Νο1 Σαρικάκη. Η Μαυρίδη ήταν άτυχη και στον όμιλο της που αν και πρώτο φαβορί έπεσε στην Κινέζα Chen Yudie που έχει κάνει την εμφάνισή της στα δύο τελευταία τουρνουά και τα έχει κερδίσει. Παρ’ όλα αυτά η μικρή έχασε 3-1. Στον εμφύλιο η Φίλη  σε ένα συναρπαστικό αγώνα επικράτησε της Μαυρίδη 3-2 (11-9 κόντρα σετ).
Στις κορασίδες η Παναγιώτα Μαυρίδη δεν τα πήγε και τόσο καλά, παρ’ όλα αυτά μαζεύει εμπειρίες για την επόμενη χρονιά μιας και φέτος είναι η πιο μικρή.
Στις νεάνιδες η Βάσια Παναγοπούλου πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις (4 νίκες 3 ήττες). Στον όμιλο είχε δύο διεθνείς παίχτριες και στάθηκε επάξια απέναντί τους. Από την Ευμορφιάδη έχασε 3-0 (με τα δύο σετ στην παράταση) και με την Νούρε Άντζελα 3-1 (πήρε το πρώτο 11-8, στο δεύτερο ήταν μπροστά 10-5 και το έχασε στην παράταση και το τρίτο χάθηκε 11-9). Το μέλλον σίγουρα μοιάζει καλύτερο. Η άλλη μας νεάνιδα η Άννα Παγάνη δεν τα πήγε και τόσο καλά αυτή τη φορά (1 νίκη, 4 ήττες) αλλά μας έχει δείξει ότι έχει μέλλον μπροστά της. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.