Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ 2-5

Δεν τα κατάφερε ο Προφήτης κόντρα στους Νέους Ευγένειας σήμερα στο Μοσχάτο. Η ομάδα μας βρέθηκε να προηγείται πολύ νωρίς με 2-0, εντούτοις στη συνέχεια δέχθηκε πέντε γκολ, για να ηττηθεί με 2-5.
Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και αιφνιδίασε τους αντιπάλους της. Μόλις στο 5' ο Τσολακάκης μας έδωσε το προβάδισμα, ενώ λίγο αργότερα ο Γκλουχ είχε δοκάρι. Ο Χάιδος έγραψε το 2-0 στο δέκατο λεπτό και έδωσε σημαντικότατο πλεονέκτημα στον Προφήτη, που όμως δεν ήταν αρκετό. Σταδιακά η κούραση άρχισε να γίνεται εμφανής και η Ευγένεια το εκμεταλλεύτηκε, μειώνοντας αρχικά με τον Τραμουντάνα, για να ισοφαρίσει με τον Συρράκο λίγο πριν το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και σκόραραν τρεις φορές (άλλα δύο ο Συρράκος και ένα ο Γερόλυμος) για να διαμορφώσουν το τελικό 2-5. Ο Προφήτης έχει πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία, με πιο σημαντική φάση ένα τέρμα του Μπρέγκου στο 2-2 που κακώς ακυρώθηκε.
Η ομάδα μας έμεινε έτσι στους 3 βαθμούς, και την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει άλλη μια πολύ δυνατή ομάδα, τη Θύελλα Μοσχάτου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ 2-5
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζησιμόπουλος (Πετρίδης, Τέσσης)
ΣΚΟΡΕΡ: 5' Τσολακάκης, 10' Χάιδος - 32' Τραμουντάνας, 45', 57', 61' Συρράκος, 86' Γερόλυμος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Τρικαμηνάς, Σταμπόλης (60' Μαυρέλος), Ζαχαρίου, Φραγκούλης, Οξύνογλου Σ., Λιάκος (80' Δαλέζιος), Τσολακάκης (80' Γκιούζι), Γκλουχ (80' Μασρί), Οξύνογλου Θ., Χάιδος, Μπρέγκου (65' Μελαχροινός).
ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ (Λ. Καρμίρης): Μουτάφης, Τραμουντάνας (75' Κασσαλής), Αδαμακόπουλος (80' Κοζαντίτης), Αναστασίου Δ., Αράπι,  Μουρελάτος, Αναστασίου Γ., Εδιρνέλης, Συρράκος (70' Γερόλυμος), Μακαρονάς, Κούργιας.