Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ. 4-1


Ονειρικός ο Προφήτης σήμερα στο Μοσχάτο. Η ομάδα μας όχι μόνο συνήλθε μετά τις δύο συνεχόμενες βαριές ήττες, αλλά απέδωσε και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο νικώντας τη Θύελλα Μοσχάτου με 4-1.
Χρόνια είχαμε να δούμε την ομάδα μας να σημειώνει τόσο όμορφα γκολ μαζεμένα σε ένα παιχνίδι. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γιάννης Μήλιος, που πέτυχε δύο απίθανα σε σύλληψη και εκτέλεση τέρματα. Το σκορ άνοιξε ο Ζαχαρίου, που με όμορφο πλασέ αξιοποίησε την ασίστ του Μπούνταλη στο 15'. Ο Προφήτης κράτησε το προβάδισμα του μέχρι το ημίχρονο, με τους τυπικά φιλοξενούμενους (αλλά κατ΄ουσίαν γηπεδούχους) να έχουν κάποιες καλές στιγμές αλλά να πέφτουν πάνω στον εξαιρετικό Τρικαμηνά. Στο δεύτερο μέρος έλαμψε ο Μήλιος και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το αριστερό του πόδι. Στο 51' θύμισε Χατζηπαναγή πετυχαίνοντας γκολ με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ και στο 62' σε μια κούρσα του από αριστερά και ευρισκόμενος πολύ κοντά στη γραμμή του πλαγίου, έκανε ένα ξαφνικό ψηλοκρεμαστό σουτ που έστειλε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ και στη συνέχεια στα δίχτυα του. Ενδιάμεσα η Θύελλα είχε μειώσει σε 2-1 με τον Άντζια, όμως τον επίλογο έγραψε ο Τσολακάκης με ένα ακόμα καταπληκτικό γκολ, ένα σουτ από θέση πλάγια δεξιά που επίσης "κρέμασε" τον τερματοφύλακα και έκανε το 4-1.
Πέρα από τα πολύ όμορφα τέρματα, οι παίκτες του Άγγελου Σκανάτοβιτς ήταν θαυμάσιοι, έπαιξαν με ψυχή και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κανείς δεν υστέρησε. Ο Προφήτης είχε συγκέντρωση, έπαιξε με τη μπάλα κάτω, τις γραμμές κοντά και υπερίσχυσε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Μπράβο σε όλους και μακάρι η εμφάνιση αυτή να έχει και συνέχεια.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ. 4-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καζάς (Τέσσης, Λυτρίβης)
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Τρικαμηνάς, Σταμπόλης, Μήλιος (65' Μαυρέλος), Δαλέζιος, Οξύνογλου Σ. (88' Μελαχροινός), Λιάκος, Ζαχαρίου (90' Αλειφέρης), Οξύνογλου Θ., Τσολακάκης (88' Γκιουζί), Μπούνταλης, Γκλουχ (88' Γραμματικός).
ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ. (Δ. Νικολόπουλος): Παπαδημητρίου, Διακουμάκος (70' Γρηγοριάδης), Δαντσάκης (70' Ταγής), Φαναρίτης, Πιτερός, Μαρλαφέκας, Νταής, Γούλας (85' Κομπογιάννης), Άντζια, Κωνσταντάκος, Γιαουπλάρι (85' Αργυριάδης).