Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 60-65


Έστω κι αν βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, η νίκη του Προφήτη στο κλειστό της οδού Ιφιγενείας μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ σημαντική. Η ομάδα μας επικράτησε εκτός έδρας επί ενός αντιπάλου με τους ίδιους στόχους, παίρνοντας το πέμπτο συνεχόμενο ροζ φύλλο της.
Ο αγώνας ήταν ένα κλασσικό ντέρμπι Γ' Κατηγορίας, με χαμηλό σκορ, νεύρα και μπόλικο ξύλο, μπασκετικό και μη. Ο Προφήτης έχτισε τη νίκη του με την απόδοση που έπιασε στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι παίκτες μας ανέβασαν την έντασή τους στην άμυνα και πήραν τα ηνία της αναμέτρησης μετά το απόλυτα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο (30-30). Η διαφορά έφτασε ακόμα και τους 14 (39-53), η αντεπίθεση της Καλλιθέας με πίεση και κάποια τρίποντα ήρθε φυσιολογικά, όμως ο Προφήτης άντεξε και κράτησε το μεγάλο διπλό.
Σε μια βραδιά που όλα τα παιδιά έδωσαν το 100%, η ομάδα μας είχε σε μεγάλη μέρα τον Χάρη Παπαστάμο. Ο γιατρός, όχι μόνο βρήκε σκορ στο αγαπημένο του ανοιχτό γήπεδο, αλλά έπαιξε και με μεγάλη ωριμότητα. Έξοχοι επίσης ο Κωστάκης και ο Τσουκάτος. Από την Καλλιθέα μακράν καλύτεροι ο Δούρος και ο Τζιαμτζής. Γαρίνη και Αλιμπέρτης άκουσαν πολλή γκρινιά, σε βαθμό όμως που δεν δικαιολογείται, καθώς από την αρχή πήγαν στη λογική να αφήσουν το δυνατό παιχνίδι, κάτι που έπραξαν ισομερώς και για τις δύο ομάδες.
Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 60-65 (18-15, 30-30, 39-49, 60-65)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γαρίνη, Αλιμπέρτης
Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σ. Μεσσήνης): Τετεούτσα 3(1), Σμυρνής, Τσαμπικάκης 10, Κιρκασιάδης 2, Λαμπρίδης 8, Τζιαμτζής 15(2), Χατζηνικήτας 2, Δούρος 16(2), Μπιστιντζάνος 2, Κανέτης, Λιάκας 2.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Παπαστάμος 18, Μπόθος 8, Γαζής 6, Κίκης 5(1), Μπακάλης, Αντωνίου, Τσουκάτος 9, Λάζια, Κωστάκης 8, Πατέρας 11.


Oι αθλητές της ομάδας αφιερώνουν τη νίκη στην αλυσίδα καταστημάτων λευκών ειδών "Pennie" και ειδικά στους κυρίους Γιώργο και Γιάννη Μπόθο, που προχώρησαν σε μια πολύ σημαντική δωρεά αθλητικού υλικού στο τμήμα. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο.