Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΘΗΣΕΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 4-1


Ένα ακόμα ματς που ο Προφήτης έκανε την προσπάθειά του, λύγισε όμως από τις πολλές απουσίες, την κούραση, αλλά και την ποιότητα της αντίπαλης ομάδας.
Ο Θησέας ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως η ομάδα μας ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ. Ο Οξύνογλου έκλεψε την μπάλα στα αριστερά της επίθεσής μας, συνέκλινε ωραία μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα και τους αμυντικούς που είχαν επιστρέψει. Ο Προφήτης όμως δεν κατάφερε να χαρεί το προβάδισμα του περισσότερο από δύο λεπτά, καθώς στην επόμενη επίθεση του Θησέα, ο Ψωίνος υποδέχτηκε την κάθετη πάσα και με ωραίο τσίμπημα με το αριστερό ισοφάρισε. Και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά, μόνο που αυτή τη φορά ήταν και τα δύο για τον Θησέα. Και μάλιστα μέσα από δύο όμοιες φάσεις, αλλά και με τον ίδιο σκόρερ. Σέντρες από τα δεξιά, αποδέκτης ο Χαραλάμπους στην καρδιά της άμυνάς μας, ένα σουτ στην κίνηση πρώτα και μια κεφαλιά μετά έγραψαν το 3-1 και ουσιαστικά καθάρισαν το ματς. Τον επίλογο έγραψε ο Βλαχουτσάκος για το τελικό 4-1, με τον Θησέα να παίρνει δίκαια τη νίκη παραμένοντας δεύτερος στη βαθμολογία και τον Προφήτη να μένει στους 6 βαθμούς μετά από 5 αγώνες. 
ΘΗΣΕΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 4-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βογιατζιδάκη (Μηλιδώνης, Κωνσταντόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 27' Ψωίνος, 64', 66' Χαραλάμπους, 83' Βλαχουτσάκος - 25' Οξύνογλου Σ.
ΘΗΣΕΑΣ (Μ. Πράσινος): Γιαννακόπουλος, Αναγνώστου, Λιανόπουλος, Καραμίτσης, Κουτσονικόλας, Ούγκρης (87' Χαιρέτας Χ.), Γαμβριάς (87' Σπυριδάκης), Χαιρέτας Δ. (70' Βλαχουτσάκος), Χαραλάμπους, Ψωίνος (80' Οικονόμου), Μουστάκης (46' Αγγειάδης).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Τρικαμηνάς, Σταμπολής (88' Τσούτης), Γραμματικός, Δαλέζιος, Οξύνογλου, Φράγκος, Ζαχαρίου (73' Θεοφάνους), Μασρί, Τσολακάκης (73' Αλειφέρης), Μπούνταλης, Γκλουχ.