Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ένσταση την οποία υπέβαλλε η ομάδα μας κατά του κύρους του αγώνα με τον Α.Σ. Κωφών, για την 6η αγωνιστική, έγινε δεκτή από την αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Σ.Π..  Στον συγκεκριμένο αγώνα ο Προφήτης ηττήθηκε με 3-2, αλλά κατέθεσε ένσταση αναφορικά με τη μη χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα (για ορισμένο χρονικό διάστημα) δύο ποδοσφαιριστών κάτω των 20 ετών, όπως ορίζει η προκήρυξη. Έτσι πήρε το ματς (και κατ' επέκταση το "τρίποντο" της νίκης) "στα χαρτιά", φτάνοντας έτσι τους 11 βαθμούς. Σας παραθέτουμε αυτούσια της ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Π.:

"Αναφορικά με την ένσταση που κατέθεσε το σωματείο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ κατά του κύρους του αγώνα με τον ΑΣ ΚΩΦΩΝ που έγινε στο γήπεδο ΣΕΦ στις 10/11/2019, η Πειθαρχική Επιτροπή ομόφωνα αποφασίζει τα έξης:
α) Κάνει δεκτή τυπικά και στην ουσία  της την ένσταση του σωματείου ΠΡΟΦΗΤΗ  ΗΛΙΑ κατά του σωματείου   «Α.Σ. ΚΩΦΩΝ» για τον μεταξύ τους αγώνα του Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  της  10/11/2019
β) Προβαίνει στην κατακύρωση του αγώνα  Α.Σ.ΚΩΦΩΝ – ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ  που έγινε στο γήπεδο  ΣΕΦ στις 10/11/2019 για το Πρωτάθλημα Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά υπέρ του σωματείου ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ  με τέρματα τρία (3) υπέρ έναντι μηδέν( 0) και βαθμούς τρείς  (3) έναντι μηδέν(0) του σωματείου  Α.Σ. ΚΩΦΩΝ. (άρθρα  23 παρ.6 του ΚΑΠ ).
γ). Από το σωματείο Α.Σ.ΚΩΦΩΝ  αφαιρούνται  επίσης τρείς (3) βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που  μετέχει και επιβάλλεται σε βάρος του χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρα  23 παρ.6 του ΚΑΠ ).
δ) Εντέλλεται την κατάπτωση του καταβληθέντος παράβολου υπέρ του σωματείου ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑ   (αρ. παρ. Νο 5867)
ε)  Παραπέμπει τα σχετικά στην Επιτροπή Πρωταθλήματος"