Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-4

Η στιγμή που ο Τρακάκης γράφει το 1-3 για την ομάδα μας
Βγαλμένος από παλιές καλές εποχές ο Προφήτης, σάρωσε με 1-4 τον μέχρι πρότινος δεύτερο της βαθμολογίας Προμηθέα, μετά από υπέροχη εμφάνιση.
Ήταν η πρώτη φορά που οι δύο γειτονικές ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες, καθώς ο Προμηθέας είναι νεοσύστατο σωματείο. Φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας και πρόκειται κατ' ουσίαν για την εφηβική ομάδα του Εθνικού. Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Κουνέλης  έγινε αποδέκτης και τελείωσε τη φάση. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για εκείνους. Ο Προμηθέας έπαιξε με την αμυντική του γραμμή πολύ ψηλά, κάτι που ευνόησε τον Προφήτη και ειδικά τα δύο σέντερ-φορ του, τους Χάιδο και Τρακάκη, που κινούμενοι πολύ έξυπνα στους κενούς χώρους δημιουργούσαν συνεχώς καταστάσεις. Στο 28' ο Σελίμης βρέθηκε αφύλακτος και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε, με τον Προφήτη να βρίσκει άλλα δύο γκολ και να αποκτά σαφές προβάδισμα πριν βγει το ημίχρονο. Ο Θεοφάνους (πρώτο του γκολ με τα "κυανέρυθρα") μετά από φάση διαρκείας έγραψε το 1-2 και ο Τρακάκης, βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας και περνώντας και τον τερματοφύλακα, μας έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν και πολλά: Ο Προφήτης έβγαζε συνεχώς παίκτες στους κενούς χώρους και έχανε τεράστιες ευκαιρίες. Θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα αν οι επιθετικοί ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, αρκέστηκε όμως σε ένα ακόμα, με τον Χάιδο στο 60'. Ο Προμηθέας είχε κι εκείνος τις δικές του ευκαιρίες, όμως η άμυνά μας ήταν συμπαγής και ο Παλούτσα πολύ σταθερός, οπότε το 1-4 έμεινε μέχρι τέλους σε ένα πολύ όμορφο απόγευμα για την ομάδα μας.
➽ Παρών στο γήπεδο ήταν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π., κ. Γιώργος Ανατολάκης, που έκανε αυτοψία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σ.Ε.Φ..
➽Εντός των ημερών αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Π., για την ένσταση που έχουμε καταθέσει, κατά του κύρους του αγώνα με τον Α.Σ. Κωφών.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνσταντόπουλος (Τζιώτης, Σηφάκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 18' Κουνέλης - 28' Σελίμης, 35' Θεοφάνους, 38' Τρακάκης, 60' Χάιδος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Πυροβολικός, Τσεσμελής, Λιάσκος, Πετράκης (46' Τούντας), Παπαδάκης, Ψαρράς (63' Χάλαρης), Ροντρίγκες (46' Παπαδάκης), Κουνέλης, Παλαντέσκου, Ντόσκορης, Κολοβός (82' Φακιόλι)
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κολλύρης): Παλούτσα, Θεοφάνους, Δημητρόπουλος, Τρικαμηνάς, Ράμαϊ, Λιάκος, Παντελάτος (85' Βλάσσης), Σελίμης, Τρακάκης, Χάιδος (89' Μπούσδος), Ρωμανός (67' Πατεράκης).