Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΝΙ

Τα τουρνουά παμπαίδων και μίνι, που διοργανώνει η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. κάνουν τζάμπολ το Σάββατο 16 Νοεμβρίου. Σήμερα η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τους ομίλους, ο διαχωρισμός τον οποίων έγινε με γεωγραφικά κριτήρια.

Στους παμπαίδες (γεν. 2005) ο Προφήτης θα αντιμετωπίσει τους Πορφύρα, Παννεαπολικό, Προοδευτική, Α.Ε. Ρέντη, Άρη Νικ., Ιωνικό Νικ., Ε.Α. Νικαίας, Ολυμπιακό και Δραπετσώνα. Ο πρώτος μας αγώνας είναι με τον Ολυμπιακό στο λόφο.

Στα μίνι (γεν. 2007) θα βρεθούμε στον ίδιο όμιλο με Ατρόμητο, Πειραϊκό, Πορφύρα, Δραπετσώνα, Ηρακλή Δρ., Ιωνικό Νικ., Παννεαπολικό, Άρη Νικ., Ε.Α. Νικαίας, Χ.Α.Ν. Νικαίας. Ο Προφήτης την πρώτη αγωνιστική έχει ρεπό και ξεκινά τις υποχρεώσεις του στις 23/11 με τον Ατρόμητο εκτός έδρας.

Όπως συμβαίνει πάντα, οι αγώνες και των δύο τμημάτων διεξάγονται κατά κανόνα Σάββατο, πλην ειδικών περιπτώσεων. Ευχόμαστε καλούς αγώνες στους αθλητές μας και τον κόουτς Απόστολο Σωμαράκη. Τις θερμότερες ευχές μας για ένα ωραίο τουρνουά και σε όλες τις "αντίπαλες" ομάδες (εντός εισαγωγικών γιατί σε αυτές τις ηλικίες δεν χωρά καμία αντιπαλότητα), με τις οποίες -ως γείτονες και φίλοι- διατηρούμε σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης.