Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 33-42

Νίκη-χρυσάφι σήμερα για τον Προφήτη στο "Βογιατζής". Η ομάδα μας επιβλήθηκε του φιλόδοξου Πανελευσινιακού με 33-42 και διατήρησε το αήττητο, φεύγοντας με το διπλό από μία έδρα από την οποία κανείς δε θα περάσει εύκολα.
Πολύ κακό ματς ποιοτικά, κάτι που όμως ουδόλως ενόχλησε τον Προφήτη, που παρουσιάστηκε διαβασμένος στα plays των αντιπάλων, τις κράτησε πολύ χαμηλά και από νωρίς πήρε την πρωτοπορία στο σκορ. Δεν ήταν βέβαια μόνο η καλή μας άμυνα, αλλά και η κραυγαλέα αστοχία των παικτριών του Πανελευσινιακού (ακόμα και σε εύκολα λέι-απ) που έπαιξε το ρόλο της, ώστε να έχουμε δεχτεί μόλις 2 πόντους στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης. Προφανώς ούτε και ο Προφήτης βρέθηκε σε κανένα σούπερ επιθετικό βράδυ, αλλά το +11 της ανάπαυλας ήταν μια πολύ καλή διαφορά. Στο 30' έγινε +15 και η αναμέτρηση έμοιαζε να έχει κριθεί, αλλά η Ελευσίνα έδειξε διάθεση να παλέψει και έφτασε σε απόσταση πέντε πόντων (33-38) τρία λεπτά πριν το τέλος. Ο Προφήτης όμως δεν δέχτηκε άλλο καλάθι και αποκατέστησε την τάξη, επιστρέφοντας έτσι στον Πειραιά με το υπερπολύτιμο ροζ φύλλο στις αποσκευές του.
Η Μελίνα Κρίτσαλου ήταν σήμερα η απόλυτη κυρίαρχος κάτω από τα δύο καλάθια. Όχι μόνο αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του αγώνα με 18 πόντους, αλλά μάζεψε και "άπειρα" ριμπάουντ. Σε καλό φεγγάρι και η Δροσωτάκη, ενώ από την Ελευσίνα φάνηκε περισσότερο η Τσίρμπα. Πολύ καλός ο Γ. Πέππας, ο Ερμίδης τα έκανε τα λαθάκια του.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 33-42 (2-10, 10-21, 20-35, 33-42)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πέππας Γ., Ερμίδης
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γ. Ρουστέμης): Μεγαλούδη 6(2), Τσίρμπα 9, Χαραλαμποπούλου, Μεγαλούδη 3(1), Μανουρά, Μούλτση 3(1), Μαρκοπούλου 4, Τσεμπελίκου 6, Πέππα, Κοντού 2, Πολυζώτη, Ιωσηφίδη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Μπούτας): Κοντοδιού, Δροσωτάκη 11, Σπύρη, Τσιφτελή 3, Ζεβαχιργιάν, Στεφάνου 8(1), Κρίτσαλου 18, Παπακωνσταντίνου 2, Στασινού.