Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ. 70-33


Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες ο Προφήτης νίκησε και τον Φοίνικα κάνοντας το πέντε στα πέντε στο πρωτάθλημα. Μάλιστα μετά τα αποψινά αποτελέσματα η ομάδα μας παραμένει η μοναδική αήττητη και στους δύο ομίλους της κατηγορίας.
Η σημερινή αναμέτρηση δεν αντέχει σε κριτική, με τον Προφήτη να φτάνει πολύ εύκολα στη νίκη με μεγάλη διαφορά, έχοντας το μυαλό του περισσότερο στο εξ αναβολής της Τρίτης με τον Παννεαπολικό. Και οι δώδεκα παίκτες σήμερα έγραψαν το όνομά τους στον πίνακα του σκοραρίσματος. Αυτό που κρατάμε είναι η πολύ καλή παρουσία παιδιών που δεν είχαν μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής (Χρυσάκης, Μυσιρλής), όπως και του έφηβου Πατέρα. Από τον Φοίνικα διακρίθηκε ο Μπένος. Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα η διαιτησία των Μπερέτσου και Αρφαρά.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ. 70-33 (16-12, 33-17, 52-28, 70-33)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπερέτσος, Αρφαρά
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Χαραλαμπίδης 2, Μπόθος 17(2), Μυσιρλής 3(1), Παπαστάμος 4, Ρουμάνι 3(1), Τόμπρος 6, Χρυσάκης 10, Αντωνίου 2, Πατέρας 5, Φωτόπουλος 2, Κωστάκης 9, Κουτσουδάκης 7.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦ. (Σ. Ακτσόγλου): Μπένος 11(1), Ευκαρπίδης 5(1), Σιδέρης 3, Ρουσουνέλος, Σουκάρ 2, Παπαδημητρίου 4, Πισσάνος, Έξαρχος, Ραπτόπουλος 2, Ελευθερίου 6.



Tην Τρίτη το βράδυ σύσσωμο το ανδρικό τμήμα γευμάτισε στην πάντα φιλόξενη ταβέρνα "Μουστάκιας", των αδερφών Κώστα και Παναγιώτη Στουραΐτη, που είναι παλιοί μας αθλητές. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εκπληκτικό, κάτι που φυσικά αποτυπώνεται και στο γήπεδο.