Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-5

Πιο δύσκολα και με περισσότερο άγχος απ' ότι δείχνει το τελικό 2-5 ο Προφήτης επιβλήθηκε του Προμηθέα και συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του.
Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει, ο Προμηθέας ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με τον Ταγαρούλια. Ο Γιαννακόπουλος ισοφάρισε με κοντινό πλασέ, όμως σχεδόν αμέσως ο Προμηθέας, και πάλι με τον Ταγαρούλια πήρε εκ νέου την πρωτοπορία. Παρά την αρνητική τροπή που είχε πάρει ο αγώνας, οι παίκτες μας δεν πανικοβλήθηκαν και σημειώνοντας τέσσερα τέρματα στο τελευταίο εικοσάλεπτο έφτασαν στη νίκη. Πρώτα ισοφάρισε ο Ζαχαρίου, στην επαναφορά από το σουτ του Χάιδου στο δοκάρι και μετά ανέλαβε δράση ο φορμαρισμένος Μπρέγκου, αρχικά περνώντας και τον τερματοφύλακα για το 2-3 και στη συνέχεια με διαγώνιο σουτ για το 2-4. Το σκορ έκλεισε στο φινάλε ο Χάιδος με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό. Μια δίκαιη νίκη για την ομάδα μας, που πέρα από τα πέντε γκολ, σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, με πιο χαρακτηριστικά τα δύο δοκάρια (Μπρέγκου, Γιαννακόπουλος) στο πρώτο ημίχρονο.
Την επόμενη αγωνιστική ο Προφήτης αντιμετωπίζει το Χατζηκυριάκειο, σε ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-5
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωτιάδης (Μαυρομιχάλης, Λυτρίβης)
ΣΚΟΡΕΡ: 48', 64' Ταγαρούλιας - 62' Γιαννακόπουλος, 70' Ζαχαρίου, 72', 80' Μπρέγκου, 90' Χάιδος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Κ. Φερεντίνος): Νταντής, Μπάνος, Γεωργίου, Πετράκης, Χαβιαράκης, Αποίφης (70' Ανδριτσόπουλος), Μίντσεβ, Ταγαρούλιας, Κάπαρης (61' Λάλιζας), Τρίχας, Αντύπας (56' Σακκάς).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Τσαούλι, Πολυχρονάκης (90' Παντελάτος), Λεμπέσης, Μήλιος, Δαλέζιος, Λιάκος, Ζαχαρίου (82' Αργυρόπουλος), Οξύνογλου (90' Βλάσσης), Γιαννακόπουλος (69' Νάνος), Χάιδος (90' Γκίνη), Μπρέγκου.