Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Γ.Α.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 30-70


Συνέχισε την πορεία της η γυναικεία μας ομάδα, περνώντας και από την Μάνδρα με ευρύ σκορ. Αντίπαλος προπονητής σήμερα ένα δικός μας άνθρωπος, ο Ανδρέας Ρουμάνι, που κάνει τη δική του μεγάλη προσπάθεια και παρουσιάζει ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο.
Κωνσταντίνα Στεφάνου και Χριστίνα Κίτσιου ήταν οι τοπ-σκόρερ σήμερα για την ομάδα μας, ενώ από την Μάνδρα φάνηκε περισσότερο η Τζινλή. Εύκολο έργο είχαν οι Κονταξάκης και Πέππας.
Ο Προφήτης θα πορευτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος με αρκετά αλλαγμένο ρόστερ και προσανατολισμό. Όπως θα δείτε και παρακάτω στη σύνθεση της ομάδας μας, πολλά από τα συνηθισμένα ονόματα απουσιάζουν, καθώς λόγω διαφοράς φιλοσοφίας τερματίστηκε η συνεργασία με κάποιες αθλήτριες. Από τις δώδεκα που αγωνίστηκαν σήμερα, οι επτά ήταν από 18 ετών και κάτω, και με αυτό το σκεπτικό θα συνεχίσει η ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν, χωρίς κανένα άγχος για πρωταθλητισμό, αλλά με πρωτεύοντα στόχο να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ.
Γ.Α.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 30-70 (11-29, 13-51, 20-59, 30-70)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοναξάκης, Πέππας Δ.
Γ.Α.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ (Α. Ρουμάνι): Κουτσοδήμου 5(1), Σιδηρά 3(1), Αναστούλη 5(1), Μουρίκη, Παπανικολάου, Μποκούζη 4, Παπαμαρκάκη 3, Τζινλή 10.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Σκληρός): Γκίκα, Μεσσάρη, Κίτσιου 17, Δουλάμη 2, Κομνηνέλλη 2, Στεφάνου Κ. 20, Κρίτσαλου 5, Στεφάνου Α.-Μ. 9, Καβαλέγκα 6, Κοσκινά Μ. 2, Κοσκινά Α. 4, Μικέλλη 3