Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 3-1


Δύο στα δύο για την ποδοσφαιρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας. Ο Προφήτης ζευγάρωσε τις νίκες του, και μάλιστα με το ίδιο ακριβώς σκορ (3-1), σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος που τον βρήκε να αγωνίζεται σε συνεχόμενα ματς ως γηπεδούχος.
Σήμερα απέναντι στον Πυθαγόρα Περάματος, που θεωρείται από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας, ο Προφήτης μπήκε από την αρχή αποφασισμένος. Το πρώτο ημίχρονο ήταν φοβερό για την ομάδα του λόφου, που δημιούργησε πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και κατάφερε να βρει δίχτυα τρεις φορές. Μόλις στο 5' ο Χάιδος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπρέγκου και άνοιξε το σκορ. Στο 16' ο Αντώνης από δημιουργός έγινε εκτελεστής: Πήρε την κάθετη από τον Οξύνογλου και τσίμπησε με υπέροχο τρόπο την μπάλα προ του Λιοκουκουδάκη για το 2-0. Το τρίτο μας τέρμα σημείωσε και πάλι ο Χάιδος, με συρτό σουτ έξω από την περιοχή, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως ο γκολκίπερ ήταν μακριά από την εστία του για να ανακόψει τον Μπρέγκου. Στο τέλος του ημιχρόνου ο Πυθαγόρας μείωσε με τον Ιωσηφίδη, όμως η νίκη ήταν πια εξασφαλισμένη για τον Προφήτη, με το δεύτερο ημίχρονο να κυλά χωρίς πολλές συγκινήσεις και το 3-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 3-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βογιατζιδάκη (Μελλίδης, Καλαματιανός)
ΣΚΟΡΕΡ: 5', 39' Χάιδος, 16' Μπρέγκου - 45' Ιωσηφίδης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Σπαχίου, Πολυχρονάκης (85' Παντελάτος), Λεμπέσης, Δαλέζιος (65' Ράμαϊ), Τρικαμηνάς, Λιάκος, Ζαχαρίου (85' Πολύμερος), Οξύνογλου, Πολάκης (85' Ζάχος), Χάιδος, Μπρέγκου (70' Γιαννακόπουλος).
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Δ. Μάνσαλης): Λιοκουκουδάκης, Παναγιωτάκης (85' Οικονόμου), Παπαδάκης, Σαραντόπουλος (67' Γκλεζάκος), Βουρλιώτης, Μηλιώνης, Ζαχαρίας (85' Ντελής), Καστρινέλλης, Πιλιανίδης (80' Λέκα), Ιωσηφίδης, Γκρέκου (26' Μακρόγλου).