Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. Ο ΚΙΜΩΝ ΓΚΙΟΥΛΙΣΤΑΝΗΣ!

Εκλογές είχαμε σήμερα στην Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. και νέος πρόεδρος της Ένωσής μας αναδείχτηκε ένας δικός μας άνθρωπος, ο γενικός γραμματέας του Προφήτη Κίμων Γκιουλιστάνης! Ασφαλώς περιποιεί τεράστια τιμή για τον σύλλογο η εκλογή ενός εν ενεργεία διοικητικού παράγοντά του (αλλά και για πολλά χρόνια αθλητή του), στη θέση του προέδρου μιας υπερκείμενης αρχής. Μάλιστα τα σπουδαία νέα για τον Προφήτη δεν σταματούν εδώ, καθώς στο Δ.Σ. εξελέγη και ο πρόεδρος του Ομίλου μας Αλέξανδρος Παπαχρήστου, που τα τελευταία χρόνια ήταν σταθερά μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αλλά για πρώτη φορά έθεσε υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο.
Η εκλογή του Κίμωνα Γκιουλιστάνη στην προεδρία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. σηματοδοτεί και ένα νέο ξεκίνημα για την Ένωση, αφού ο Κίμωνας με την εργατικότητα, την διάθεση και τον ζήλο που τον διακρίνει, μπορεί να την φέρει ξανά στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ και να την κάνει μια ένωση-πρότυπο, όπως την ονειρευόμαστε. Εξάλλου γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα σχέδιά του και πως ο ίδιος είναι αποφασισμένος να πετύχει πολλά. Του ευχόμαστε ολόψυχα να τα καταφέρει.
Τις θερμότερες ευχές μας επίσης σε όλους τους νεοεκλεγέντες στο Δ.Σ. της Ένωσης, και κυρίως στον έτερο υποψήφιο για την προεδρία, Γιώργο Νικολάκη, που έχει δώσει πάρα πολλά στην Ένωσή μας και είναι αυτονόητο πως κι εκείνος αποτελεί απαραίτητο κομμάτι για την καινούργια ημέρα που ξημερώνει στην Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α..