Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ 1-2


Για τρίτη σερί αγωνιστική η ποδοσφαιρική μας ομάδα έμεινε μακριά από τη νίκη και πλέον οι προνομιούχες θέσεις απομακρύνονται για τα καλά.
Στο γήπεδο βρέθηκε η φίλος δημοσιογράφος της "Κοινωνικής" Θάνος Λογοθέτης, και παραδίδουμε σε εκείνον την πένα για την ανάλυση του αγώνα, αναδημοσιεύοντας το κείμενό του, με την ευγενική του άδεια:
Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ΑΕ Χατζηκυριακείου που ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 70′ και ενώ το σκορ ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή ισόπαλο 1-1, νίκησε τελικά τον Προφήτη Ηλία με γκολ του Τσερεγκούνη στο 80ο λεπτό και εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας!
Το παιχνίδι άρχισε με τις καλύτερες προοπτικές για το Χατζηκυριάκειοπου προηγήθηκε μόλις στο 2′ με τον «συνήθη ύποπτο» Χοτζάϊ! Μέχρι το 25′ οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τις μεγαλύτερες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έχασαν οι φιλοξενούμενοι με τον Τσερεγκούνη στο 25′ και τον Χοτζάϊ στο 33′ που είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ!
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν μεταμορφωμένες. Ο Προφήτης Ηλίας προς το καλύτερο και η ΑΕ Χατζηκυριακείου προς το χειρότερο. Μόλις στο 50′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με πολύ όμορφο προσωπικό γκολ του Χάϊδου! Και αμέσως μετά έχασαν φοβερές ευκαιρίες με τον Μασρί στο 52′ και τον Χάϊδο στο 54′! Συνέχισαν να είναι καλύτεροι μέχρι το 70′ που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κατσανέας του Χατζηκυριακείου. Αλλά από τη στιγμή που η ομάδα του Παύλου Πλαφαδέλη έμεινε με παίκτη λιγότερο, ανέβασε την απόδοσή της κατακόρυφα! Στο 77′ ο Χοτζάϊ έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 80′, όπως είπαμε, ο Τσερεγκούνης με σουτ από την μεγάλη περιοχή μετά από υποδειγματική σέντρα του Αλιάσι σκόραρε και χάρισε την νίκη στην ομάδα από το Χατζηκυριάκειο! Στις καθυστερήσεις παραλίγο ο Προφήτης Ηλίας να ισοφαρίσει με μακρινό σουτ του Μπρέγκου, αλλά ο Τσιάμης που είχε αντικαταστήσει στο ημίχρονο τον Ρούση απέκρουσε τελευταία στιγμή με τα ακροδάχτυλα! Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Φωτιάδη βρήκε τους «φιλοξενούμενους» να πανηγυρίζουν την πολύ σημαντική νίκη τους, και τους «γηπεδούχους» να μην πιστεύουν την εξέλιξη του αγώνα…
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κώστας Φωτιάδης με βοηθούς τον Νίκο Μαυρομιχάλη και την Χαρά Βογιατζιδάκη
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ 1-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωτιάδης (Βογιατζιδάκη, Πουλόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 50' Χάιδος - 2' Χοτζάι, 80' Τσερεγκούνης
ΑΠΟΒΟΛΗ: 70' Κατσανέας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Καπουκίνης, Μαυρέλος, Λεμπέσης (80' Μελαχροινός), Λιάκος, Τρικαμηνάς, Ράμαϊ (80' Ιωαννίδης), Κορομπίλης (80' Ντύλη), Μασρί, Μέξης, Χάϊδος, Μπρέγκου.
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ (Π. Πλαφαδέλης): Ρούσης (46' Τσιάμης), Γιαννίκος (46' Ταγαρούλιας), Σέκα, Κατσανέας, Παπαδόπουλος, Μπάλιας, Χοτζάϊ, Σπέντζος, Τσερεγκούνης (90' Δρόσος), Καραμπάσης, Αλιάσι.