Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΦΙΛΟΘΕΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 39-36


Πολύ ιδιαίτερος αγώνας χτες στο "Δασκαλάκης". Όπως σας είχαμε προαναγγείλει, η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα κορασίδων μεταξύ της Φιλοθέης και του Προφήτη ήταν αφιερωμένη στη συμπερίληψη των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Η όλη δράση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φιλοθέης και συνεργασία του "Τζάμπολ Αγάπης" του Γιάννη Τσουμπρή. Δύο παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, ο Μιχάλης και ο Αναστάσης, μετείχαν στις πεντάδες των ομάδων ως ισότιμοι αθλητές στην κανονική διάρκεια του αγώνα, και μάλιστα σκόραραν από δύο καλάθια ο καθένας. Στο ημίχρονο του αγώνα έγιναν βραβεύσεις και μοιράστηκαν δώρα, ενώ και η δική μας ομάδα απένειμε πλακέτα στον σύλλογο της Φιλοθέης για την κοινωνική του προσφορά. Σημαντικό σημείο επίσης η εξαιρετική ομιλία της ειδικής παιδαγωγού Ελπίδας Μπαλάγκα. Η όλη οργάνωση ήταν άψογη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε εκείνους που έκαναν πράξη αυτή την υπέροχη ιδέα. Ευχαριστούμε τον Μελέτη Ρήγο, την Μαρίνα Καραπαναγιώτη, την Γκέλυ Ραμαντάνη και όλη την ομάδα της Μαγούλας που μας έκαναν την τιμή να μας κάνουν κομμάτι της εκδήλωσης.
ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΓ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 39-36 (10-6, 22-24, 27-30, 39-36)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πέππας Δ.
ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΓ. (Φ. Σωτηρίου): Καραπαναγιώτη 2, Αλεξανδρίδη, Καπάι 2, Σουλμίνα 2, Λάσκου 10, Γκιάτα 3, Αδάμ, Σουλμίνα 4, Τρυπιτσίδη 12 και ο Αναστάσης 4.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Μπούτας): Γκίκα 10, Ζαγλάνη Ν. 2, Μουρρίζι, Καλογήρου, Αλαφούζου, Δουλάμη 14, Ζαγλάνη Τ., Κανιάρη, Φαζού 6, Κατσίμπρα και ο Μιχάλης 4.