Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ - ΠΕΡΑΜΑ 63-93


Για τριάντα λεπτά ο Προφήτης ήταν πολύ ανταγωνιστικός κόντρα στο δυνατό Πέραμα, που αγωνίζεται δυο κατηγορίες πάνω. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως "χάθηκε" από το γήπεδο, με συνέπεια η διαφορά να ανοίξει, σε βαθμό ίσως που δεν αποτυπώνει την εικόνα της ομάδας μας πάνω στο παρκέ.
Ο Προφήτης μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου έπαιξε με μυαλό, ήταν συγκεντρωμένος και κατάφερνε όχι απλά να μένει κοντά στο σκορ, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις να περάσει και μπροστά. Το Πέραμα βέβαια είναι ομάδα η οποία ποιοτικά είναι πολύ ανώτερη, και στο φινάλε έπαιξε ωραίο μπάσκετ, με επιμέρους δεκάλεπτο 6-30, παίρνοντας την -ούτως ή άλλως αναμενόμενη- πρόκριση με μεγάλο σκορ.
Οι νικητές έδειξαν ότι είναι ομάδα με πλουραλισμό στην επίθεση, έχοντας έξι "διψήφιους", από τους οποίους ξεχώρισαν (και λόγω ύψους) οι Πρέκας και Ιωάννου. Από τον Προφήτη πολύ καλοί ήταν ο Σαραντίδης, ο Μπόθος και ο Αντωνίου. Άριστοι οι Κονταράτος και Μπερέτσος.
Προπονητής στο Πέραμα είναι ο Γιώργος Ρουμπελάκης, ένα παιδί που μπασκετικά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο λόφο. Έχει περάσει ως προπονητής από όλα στην κυριολεξία τα τμήματα του Προφήτη, και σήμερα ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που έτυχε να βρεθούμε ως αντίπαλοι. Η ομάδα μας τον υποδέχθηκε με μια ανθοδέσμη, την οποία του παρέδωσε πριν την έναρξη του αγώνα. Δίπλα στον Γιώργο, όπως πάντα, ένα ακόμα δικό μας παιδί, ο Γιάννης Πασαγιάννης. Ευχόμαστε στο φίλο σωματείο του Περάματος μια όμορφη αγωνιστική χρονιά, με ευόδωση των στόχων του και υγεία σε όλα τα μέλη του.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΕΡΑΜΑ 63-93 (23-22, 41-42, 57-63, 63-93)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κονταράτος, Μπερέτσος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Παπαστάμος 10, Μπόθος 14(1), Μπουράνης, Χαραλαμπίδης 2, Μπακάλης 10(2), Ξενικάκης 4, Αντωνίου 10(2), Λάζια 2, Σαραντίδης 8(1), Μερσινάι 3(1).
ΠΕΡΑΜΑ (Γ. Ρουμπελάκης): Θωμάς 10(1), Δαουτάκος 2, Πρέκας 16, Γρυλλής 13(1), Ιωάννου 17(1), Φιλίππου 10(2), Τράμπαρης 12(4), Μπακογιάννης 5(1), Καπράνας 2, Γερμανάκος, Καλαϊτζάκης 6.