Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ - ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1

Δύσκολη και αγχωτική νίκη για τον Προφήτη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας δεν έπαιξε καλά, κατάφερε όμως να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Μοσχάτο απέναντι στον μαχητικό Πολυκράτη.
Η σπιρτάδα του Χάιδου στο 31' απέφερε το κερδισμένο πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε λίγο αργότερα σε γκολ ο Μπρέγκου. Αυτό έμελλε να είναι και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, στα ενενήντα λεπτά της οποίας ο Προφήτης δεν έδωσε συνέχεια στην έξοχη εικόνα του ματς του κυπέλλου. Διατήρησε όμως μια σχετική σταθερότητα πίσω και κράτησε το μηδέν, με τους παίκτες του Πολυκράτη να έχουν βέβαια κάποιες καλές στιγμές, αλλά να μην καταφέρνουν να παραβιάσουν την εστία του Καπουκίνη. Ο Προφήτης έκανε επιθετικά αισθητή την παρουσία του στο δίλεπτο 84'-85', αρχικά με ένα δοκάρι του Χάιδου και στη συνέχεια με ένα τετ-α-τετ (άουτ) του Μπρέγκου. Πέραν αυτών τίποτα το ιδιαίτερο από την ομάδα μας, που όμως είναι πολύ σημαντικό που ακόμα και σε μια μέρα που δεν έπαιξε καλά, έδειξε χαρακτήρα και πήρε το τρίποντο.
➽Οκτώ ολόκληρα χρόνια είχε να κερδίσει η ποδοσφαιρική μας ομάδα σε πρεμιέρα πρωταθλήματος! Από το 2013, και το 1-0 με τα Αστέρια στο ΣΕΦ, με σκόρερ τότε τον Γιώργο Άγγο!
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουλόπουλος (Τέσσης, Κατσαρός)
ΣΚΟΡΕΡ: 31' (πεν.) Μπρέγκου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Καπουκίνης, Μουσκάι, Λεμπέσης, Λάζαρης Λ., Τρικαμηνάς, Ράμαϊ, Μπρέγκου (89' Μασρί), Λιάκος, Μέξης (82' Παντελάτος), Χάιδος, Λάζαρης Μ. (85' Μαυρέλος).