Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 51-59


Ίδιο ματς κάθε χρόνο στην Ελευσίνα. Ο Προφήτης και φέτος δυσκολεύτηκε από την μαχητική ομάδα του Πανελευσινιακού, πήρε όμως το ροζ φύλλο και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.
Οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά στο παρκέ του "Βογιατζής" και είναι χαρακτηριστικό πως οι πρώτοι πόντοι σημειώθηκαν μετά από τέσσερα λεπτά αγώνα. Ο Προφήτης πάντως ήταν αυτός που φάνηκε να "ξεμπουκώνει" πρώτος και έφτασε στο 0-8, πριν οι γηπεδούχες βρουν κάποια τρίποντα που κράτησαν τη διαφορά σε διαχειρίσιμα επίπεδα. Το ματς ήταν δυνατό και ο Προφήτης χωρίς σταθερή απόδοση. Είχε ένα καλό διάστημα που του επέτρεψε να ξεφύγει (29-46 λίγο πριν το τέλος του τρίτου), αλλά η ενθουσιώδης ομάδα της Αφροδίτης Κοσμά δεν τα παράτησε. Έφτασε ξανά τη διαφορά στα επίπεδα των 7-8 πόντων, πίεσε τον Προφήτη όμως δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω.
Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για την ομάδα μας, που μπήκε με το δεξί και στο πρωτάθλημα. Κορυφαία σήμερα ήταν η Ελένη Μηνά, συνεπικουρούμενη από την Τσελεπίδου, ενώ από τον αξιόμαχο Πανελευσινιακό, μακράν καλύτερες η Κ. Μεγαλούδη και η Τσιούνη. Μέτρια η διαιτησία των Κασιμάτη και Καλπάκου.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 51-59 (6-12, 23-30, 33-46, 51-59)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασιμάτης, Καλπάκος
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Α. Κοσμά): Μεγαλούδη Κ. 18(2), Τσίρμπα, Οικονόμου 3, Μεγαλούδη Π., Κασαμπά 2, Χαραλαμποπούλου 2, Πολυζώτη 5, Κοντού 2, Καλογρίδη 2, Τσιούνη 17(4).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Μπούτας): Κολοβού 3, Δροσωτάκη 4, Μηνά 15(1), Τσελεπίδου 11, Στεφάνου Α.-Μ. 10, Μούλτση 2, Μανουρά, Ζεβαχιργιάν, Κοτσιπετσίδου, Στεφάνου Κ. 9, Τσουμπρή 5(1).