Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-7

Μέσα σε διάστημα τριών ημερών η ποδοσφαιρική μας ομάδα έζησε τα δύο άκρα. Την Κυριακή για το πρωτάθλημα κέρδισε την Ειρήνη με διαφορά 7 τερμάτων, και χτες για το κύπελλο ηττήθηκε από τον Περαμαϊκό με ακριβώς την ίδια διαφορά.
Η ανωτερότητα του Περαμαϊκού, που είναι από τις καλές ομάδες της Α' Κατηγορίας, ήταν εμφανέστατη χτες στο γήπεδο του Ρέντη. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που λόγω του εργάσιμου της ημέρας ο Προφήτης είχε και αρκετές σημαντικές απουσίες. Η ομάδα μας προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική, αυτό όμως στάθηκε αδύνατο απέναντι σε ένα τόσο ποιοτικό συγκρότημα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-7
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζέστας (Λαμπροπούλου, Παρισσόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: Παππάς (2), Παρίσης, Μαυράκης, Κακαβίτσας, Ταλαμπέκος, Σιάνος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Καπουκίνης, Μαυρέλος, Μουσκάι (37' Παντελάτος), Θεοφάνους, Λάζαρης Λ., Ράμαϊ (88' Σάλπας), Κορομπίλης, Λάζαρης Μ.(68' Τζορμπατζόγλου), Χάιδος, Μπρέγκου (88' Αλιάι), Λεμπέσης.
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Α. Ανδριανάκης):  Ανδρεάδης, Καλλέργης, Κωνσταντίνου, Παρασκευόπουλος (46' Έξαρχος), Κουτσογιαννόπουλος, Δεληβασίλης (66' Μικρούλης), Παρίσης (68' Κεσανίδης), Κακαβίτσας, Ταλαμπέκος, Μαυράκης (51' Κοττάκης), Παππάς (68' Σιάνος).