Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (ΝΕΑΝ.) 59-31

Ωραιότερο ξεκίνημα στη χρονιά δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε για τις γυναίκες μας. Στον προημιτελικό κυπέλλου και κόντρα στον κάτοχο του τίτλου την τελευταία τριετία, τις νεάνιδες του Κρόνου, η ομάδα μας έκανε ονειρεμένη εμφάνιση και προκρίθηκε στα ημιτελικά.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο Προφήτης ήταν χάρμα ιδέσθαι. Παίρνοντας άριστα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, φρόντισε όχι απλά να πάρει σημαντική διαφορά, αλλά να τελειώσει την πρόκριση από πολύ νωρίς, με το ημίχρονο να κλείνει στο 38-13. Ωραίο μπάσκετ, μεγάλη διάθεση και συγκέντρωση από όλα τα κορίτσια μας, κυρίως στην άμυνα, αφού κράτησαν πολύ χαμηλά μια ομάδα με δεδομένο ταλέντο στην επίθεση: Στον προηγούμενο γύρο του θεσμού, κόντρα στο Φάληρο, οι κοπέλες του Κρόνου πέτυχαν 65 πόντους και σήμερα ούτε τους μισούς.
Σε τρομερή μέρα σήμερα και οι δέκα που χρησιμοποίησε ο κόουτς Μπούτας, σε έναν αγώνα που η ομάδα ήθελε πολύ τη νίκη και το έδειξε στο γήπεδο. Πρώτη μεταξύ ίσων η Κ. Στεφάνου, που είχε υποσχεθεί πρόκριση με δική της μεγάλη εμφάνιση και κράτησε το λόγο της. Έβαλε 21 πόντους, όλους στο εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο. Από τις νεάνιδες του Κρόνου -σίγουρα είναι δυνατή ομάδα, που όμως σήμερα βρέθηκε σε κακό βράδυ- διασώθηκε κάπως η Τσάμη. Αψεγάδιαστη η διαιτησία από Κηπώση και Τσάφο.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜ. (ΝΕΑΝ.) 59-31 (17-7, 38-13, 46-25, 59-31)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηπώσης, Τσάφος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Μπούτας): Κολοβού, Μανουρά, Μηνά 5(1), Τσελεπίδου, Στεφάνου Α.-Μ. 12, Μούλτση 2, Κρίτσαλου 8, Ζεβαχιργιάν 5(1), Στεφάνου Κ. 21(3), Τσουμπρή 6.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜ. (ΝΕΑΝ.) (Δ. Σταμούλης): Παναγιωτοπούλου, Μπλιθικιώτη 2, Τσούρτη 4, Ραφτοπούλου 2, Πετροπούλου, Ρετσίνα, Γρηγοροπούλου 4, Τσάμη 8, Παχνή 2, Γεωργακοπούλου 5(1), Δραμιτινού 1, Φρέρη 3(1). 
➽Στον ημιτελικό ο Προφήτης θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό, λίγο πριν τα Χριστούγεννα (19/12) στα Καμίνια.