Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΡΙΑ ΑΣΠΡ. 53-68


O πρώτος φετινός αγώνας πρωταθλήματος για το ανδρικό τμήμα του Προφήτη, προοιώνισε την πολύ δύσκολη χρονιά που έρχεται. Η νεοσύστατη Θρία Ασπροπύργου πέρασε νικηφόρα από τα Καμίνια, με την ομάδα μας να κάνει μια εμφάνιση επιεικώς απογοητευτική.
Το παιχνίδι χάθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο, στο οποίο ο απροπόνητος Προφήτης "έσκασε" και η Θρία έστησε πάρτι στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας τη νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Μέχρι περίπου τα μέσα του τρίτου η ομάδα του λόφου, παρότι δεν έπαιζε καλά, είχε ένα μικρό προβάδισμα, που έφτασε μέχρι και τους επτά (38-31). Πλήρωσε όμως το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι αγύμναστοι (άλλοι δικαιολογημένα, άλλοι αδικαιολόγητα) και όσο πλησίαζε το φινάλε του αγώνα ξέμεναν από ενέργεια. 
Η ενθουσιώδης Θρία του Σπύρου Προσελέντη (μας είχε πληγώσει πολλές φορές στο παρελθόν ως παίκτης και το ίδιο κάνει πλέον ως προπονητής), παίζει πολύ με το τρίποντο, έχει για παίκτη-ορόσημο τον Καραΐσκο (σκόραρε ότι ώρα ήθελε) και πολύ καλό τον μικρό ψηλό της, Κωνσταντέλο. Από τον Προφήτη άθλια όλη η ομάδα. Με ελάχιστα λάθη που ουδόλως επηρέασαν την εξέλιξη η διαιτησία των Τζίμη (αντικατέστησε τελευταία στιγμή την ορισθείσα Νεστορίδη) και Κηπώση.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΘΡΙΑ ΑΣΠΡ. 53-68 (17-15, 29-27, 45-46, 53-68)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζίμης, Κηπώσης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γάζης): Παπαστάμος 9, Μπόθος 11(1), Μπουράνης, Χαραλαμπίδης, Μπακάλης 18(4), Χρυσάκης 2, Αντωνίου 5(1), Λάζια 6, Αθανίτης 2, Ρίκα.
ΘΡΙΑ ΑΣΠΡ. (Σ. Προσελέντης): Καραΐσκος 29(4), Λάσκος 6, Νικολούσιος 5(1), Τεντής, Παραλής, Ξενιτίδης 5(1), Κωνσταντέλος 14, Πατσάνας 7, Παπουτσιδάκης, Λαγός, Ποντικίδης 2.