Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΙΞΩΝΗ 61-72

H πτωτική πορεία του Προφήτη συνεχίζεται. Η έκτη ήττα στους τελευταίους επτά αγώνες ήρθε από την δυνατή Αιξωνή, που πέρασε από τα Καμίνια με 61-72 και συνεχίζει την προσπάθεια της για άνοδο, σε αντίθεση με τη δική μας ομάδα, που εξακολουθεί να βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Για ακόμα ένα ματς οι παίκτες του Προφήτη μπήκαν στο γήπεδο μόνο από υποχρέωση και το ξεκίνημα της αναμέτρησης θύμιζε έντονα τον πρόσφατο αγώνα με τον Άλιμο. Οι φιλοξενούμενοι (πολύ καλοί στο σετ παιχνίδι) έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για μια εύκολη νίκη, κλείνοντας το δεκάλεπτο στο 6-24, απέναντι σε έναν αποκαρδιωτικό Προφήτη. Στο όλο το πρώτο ημίχρονο (23-42) η διαφορά γυρόφερνε τους είκοσι πόντους, με την ομάδα μας να βγάζει αντίδραση στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν και προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς. Έβγαλε ενέργεια, βρήκε ρυθμό στην επίθεση και ψαλίδισε τη διαφορά στο -6, ακριβώς με την εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου. Όμως ένα 0-9 της Αιξωνής με την έναρξη του τετάρτου αποκατέστησε τα δεδομένα (49-64) και έκοψε οριστικά τις όποιες ελπίδες των δικών μας για επιστροφή.
Γουβιάς (σκόραρε κρίσιμα καλάθια την ώρα που πλησιάζαμε), Κάππος και Μπαλντούκας ήταν οι τρεις "διψήφιοι" για την γεμάτη ομάδα του Χρήστου Γκονουλού, που θα παλέψει μέχρι το φινάλε ακόμα και για την απ' ευθείας άνοδο. Κορυφαίος του Προφήτη ο Ρουμάνι και καλός ο Παπαστάμος. Διαιτήτευσαν οι Γεωργόπουλος (άριστος) και Βαΐτσης (μέτριος).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΙΞΩΝΗ 61-72 (6-24, 23-42, 49-55, 61-72)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεωργόπουλος, Βαΐτσης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Μαυροδάκος 2, Ξενικάκης 2, Μπουράνης, Ρουμάνι 18(2), Βουρνάς, Μακρινός 19(3), Αντωνίου 5, Παπαστάμος 15, Σκαντζής, Χρυσάκης.
ΑΙΞΩΝΗ (Χ. Γκονουλού): Κλάδης, Μωραΐτης 6, Χρήστου 3(1), Ζαβιτσάνος 1, Παπανικολάου 7(1), Γουβιάς 12, Κάππος 12, Παδουβάς 1, Βουρτσάνης 5(1), Ροντογιάννης 7(1), Μπαλντούκας 10, Τάγκαλος 8(1).
➽ H οικογένεια του Προφήτη πάντως συνεχίζει να πληθύνεται: Τελευταίος που έγινε μπαμπάς ο Σωτήρης Αντωνίου. Η σύζυγός του Κατερίνα έφερε πρόσφατα στον κόσμο έναν κούκλο, στον οποίο ευχόμαστε να είναι καλότυχος και του ετοιμάζουμε από τώρα τη φανέλα με το "11"!