Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. 1-0

Δυο μήνες είχε να κερδίσει η ποδοσφαιρική ομάδα και τελικά επέστρεψε στις επιτυχίες με δραματικό τρόπο. Ο Λύσσανδρος Λάζαρης στο 94' πέτυχε το νικητήριο τέρμα, έχοντας μπει αλλαγή λίγα λεπτά πριν και λύτρωσε τον Προφήτη που πέρνα μια δύσκολη περίοδο (λόγω των απουσιών -τιμωρίες, τραυματισμοί, στρατεύσεις) αλλά κατάφερε να πάρει ένα τρίποντο που του δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια.
Την επιτυχία μας αυτή δεν μπορέσαμε να τη χαρούμε όσο θα θέλαμε, λόγω ενός πολύ άσχημου συμβάντος, απείρως σημαντικότερου από οποιαδήποτε γκολ και νίκες. Τον πολύ σοβαρό τραυματισμό στο 85' του ποδοσφαιριστή της Δάφνη Χρήστου Χατζηκωσταρά, που υπέστη κάταγμα μηριαίου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το γήπεδο με ασθενοφόρα (ευτυχώς ήρθε σχετικά γρήγορα) και χειρουργήθηκε σήμερα Δευτέρα. Εμείς στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας στο παλικάρι ελπίζουμε η αποκατάστασή του να πάει όπως πρέπει και να επιστρέψει σιδερένιος στα γήπεδα.
Στα αγωνιστικά τώρα, η αναμέτρηση είχε δύο όψεις: Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανιαρό, χωρίς φάσεις, αλλά στο δεύτερο οι δύο ομάδες έπαιξαν καλύτερα και κυνήγησαν το γκολ. Ο Προφήτης είχε δοκάρια, έφτιαξε κι άλλες φάσεις, ενώ και η Δάφνη είχε τις δικές της ευκαιρίες για να σκοράρει. Τελικά στο 94' (δικαιολογημένες οι πολλές καθυστερήσεις λόγω του τραυματισμού) ο Τζαγκίδης από αριστερά έκανε ατομική προσπάθεια και παράλληλη σέντρα, ο Καλτσάς απέκρουσε ασταθώς και στην κενή εστία από κοντά ο Λάζαρης έδωσε το τρίποντο στον Προφήτη. Οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι εκάστη: Ο Προφήτης στο 35' σε ανατροπή του Ντανάκα και η Δάφνη στον Χατζηκωσταρά στη φάση του τραυματισμού. Στη Δάφνη ανέλαβε προπονητής ο Γιάννης Κουκοβίνης (πέρυσι στον δικό μας πάγκο και μέχρι πρότινος στον Πολυκράτη), στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. 1-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δαφερέρας (Φωτιάδης, Κατσαρός)
ΣΚΟΡΕΡ: 94' Λάζαρης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κολλύρης): Τρικαμηνάς, Μουσκάι, Θεοφάνους, Δημητρόπουλος, Ιωαννίδης (80' Αναστασίου), Λιάκος, Ντανάκας (88' Λάζαρης), Ρωμανός, Κούρτι, Τζαγκίδης, Ράμαϊ.
ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. (Γ. Κουκοβίνης): Καλτσάς, Χατζηιωαννίδης, Ιωάννου (86' Τομάης), Φωτόπουλος, Γεροντάκης, Αναστάσης, Γκόβας, Σακαράκης, Τσούκας (63' Χατζηκωσταράς, 85' Καντίμποβιτς), Παναγιωτόπουλος, Χουριέτ.