Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ 4-1

Καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Προφήτης, νίκησε 4-1 τον Πειραϊκό στο τοπικό ντέρμπι και ανέβηκε κι άλλο στην κατάταξη.
Όλα τα τέρματα μπήκαν στην επανάληψη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μάλλον ανιαρό, όμως στο δεύτερο ο Προφήτης μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά, έβαλε τέσσερα γκολ, έπαιξε ωραία μπάλα και δεν άφησε περιθώρια στον Πειραϊκό. Σκόρερ μας οι Φώσκολος και Σκαλιτόπουλος. Ο πρώτος σκόραρε δύο φορές με ωραία σουτ μέσα από την περιοχή και ο δεύτερος με υπέροχες κεφαλιές (και οι δύο στο "Γ") μετά από κόρνερ. Για τον Πειραϊκό είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Στρουμπούκης. Μπράβο στα παιδιά και στον κόουτς και γι' αυτή τη νίκη, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, όμως ο Προφήτης δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και να είναι σε θέση να πετύχει τους στόχους του.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ 4-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζέρβας (Λεκαράκος, Φυρογένης)
ΣΚΟΡΕΡ: 51', 83' Φώσκολος, 67', 93' Σκαλιτόπουλος - 55' Στρουμπούκης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Παλυβός, Περπερίδης (73' Μπόσμος), Αλλαϊμπέι, Πατριώτης, Φραντζέσκος, Τσάδαρης Α., Κλάπης, Καλλινικίδης (58' Σκαλιτόπουλος), Φώσκολος (82' Φιλιππάκος), Μανωλάκος.
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Κυράτσης, Μητσοκάππας, Μηλιώνης, Κυρτίδης, Θηραίος, Σκόκοτας (56' Σαμχαραούλι), Ζωγράφος, Σεϊνταράσι(70' Λευκαδίτης), Στρουμπούκης, Παφίλης, Καλυβωκάς (59’ Αλλαϊμπέι).