Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΕΝ.ΚΑΜΙΝΙΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-4

Καλπάζει ο Προφήτης, που πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του και βρίσκεται σταθερά στις προνομιούχες θέσεις.
Φαίνεται πως οι ανατροπές τείνουν να μας γίνουν συνήθεια, καθώς για τρίτη φορά φέτος οι "κυανέρυθροι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά κατάφεραν την ολική επαναφορά. Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν σοκαριστικό για τον Προφήτη, που στο πρώτο τέταρτο βρέθηκε να χάνει με 2-0. Μόλις στο 4' ο Καραμανώλης με ωραία ατομική προσπάθεια και δεξί σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ δέκα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έγινε δημιουργός και σέρβιρε στον Πληβούρη που τελείωσε όμορφα τη φάση. Ο Προφήτης άρχισε να παίζει μπάλα μετά το εικοσάλεπτο, και μείωσε με τον Σελίμη (από πάσα του Αλλαϊμπέι) στο 23', με το 2-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο, αφού στο 39' Μανωλάκος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία (μόνος του πλάσαρε άουτ). Το δεύτερο ημίχρονο έγινε κάτω από συνεχή βροχή, που σε συνδυασμό με το σκορ έδωσε στον αγώνα μια άγρια ομορφιά. Ο Προφήτης πήρε αμέσως την πρωτοβουλία των κινήσεων και έκλεισε τους Καμινιώτες, βρίσκοντας την ισοφάριση σε μία περίεργη φάση, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ όλη η άμυνα των γηπεδούχων ξέχασε τον Αλλαϊμπέι μόνο του μέσα στη μικρή περιοχή, κι ο τελευταίος από κοντά έκανε το 2-2. Οι γηπεδούχοι (του πρώην τεχνικού μας Βασίλη Ιωαννίδη) έχασαν μεγάλη ευκαιρία λίγο αργότερα σε κεφαλιά του Πληβούρη, όμως το ματς είχε ήδη πάρει το δρόμο του. Το προβάδισμα μας ήταν και το πιο όμορφο γκολ του αγώνα, με τον Φώσκολο στο 71΄ να κάνει μια υπέροχη ενέργεια, "αδειάζοντας" ταυτόχρονα δύο αντιπάλους, πριν πλασάρει και τον Γιώτη. Μετά από το 2-3 το ματς άνοιξε ακόμα περισσότερο, ο Προφήτης βρήκε πολλούς κενούς χώρους, σκόραρε ένα ακόμα γκολ με ωραίο σουτ του Τίκα, ενώ έφτιαξε και πολλές ακόμα φάσεις.
Άλλη μια πολύ ωραία εμφάνιση για τον Προφήτη, τουλάχιστον την περισσότερη ώρα, γιατί το ξεκίνημα είναι αλήθεια μας τρόμαξε. Πάντως η ομάδα μας φέτος δείχνει "μέταλλο", παίρνει το αποτελέσματα και δείχνει ικανή να αντέξει μέχρι το τέλος στο πολύ σκληρό πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας.
ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστασίου (Γαρούφος, Καρφής)
ΣΚΟΡΕΡ: 4' Καραμανώλης, 14' Πληβούρης - 23' Σελίμης, 52' Αλλαϊμπέι, 71' Φώσκολος, 85' Τίκας
ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ (Β. Ιωαννίδης): Γιώτης, Γαβράς, Γεραμάς, Δημητριάδης, Παναγιώτου, Δουκάκης, Αργαλιάς, Κολυτάς, Πληβούρης, Καραμανώλης, Σημαντήρης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Παλυβός, Περπερίδης, Αλλαϊμπέι, Φεϊζάι, Πατριώτης, Τσάδαρης Α. (62' Τίκας), Κλάπης, Σελίμης, Σκαλιτόπουλος (70' Κλάδης), Φώσκολος, Μανωλάκος (50' Φιλιππάκος).

Ο έφορος της ομάδας Γιάννης Σκηνιώτης με τον κόουτς Μάκη Τασιούλα