Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: Α.Ε.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1

Τεράστιας σημασίας νίκη για την ποδοσφαιρική ομάδα το Σάββατο στη Σαλαμίνα. Ο Προφήτης "απέδρασε" από το νησί με 0-1, χάρη στο γκολ του Φάμπιο Αλλαϊμπέι στο 15' με όμορφο πλασέ. Ο αγώνας είχε πολλές ευκαιρίες, έντονες συγκινήσεις, αλλά και μια αποβολή για τον Προφήτη, αυτή του Περπερίδη με δεύτερη κίτρινη στο 61'. Οι δύο ομάδες άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες από πολύ νωρίς, ο Προφήτης είχε οριζόντιο δοκάρι στο 10' (σουτ εκτός περιοχής του Φώσκολου) και λίγο μετά άνοιξε το σκορ. Και η Σαλαμίνα είχε τις δικές της καλές στιγμές σε ένα πολύ ωραίο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο και οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραία μπάλα. Τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν μετά την κόκκινη και στο τελευταίο ημίωρο ο Προφήτης αμύνθηκε μαζικά, παίζοντας πια καθαρά για το αποτέλεσμα. Με σωστή λειτουργία (βοήθησαν σε αυτό και οι σωστές αλλαγές του Τασιούλα) κατάφερε να κρατήσει τους γηπεδούχους μακριά από την εστία του Παλυβού, που σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε αντέδρασε σωστά. Έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το το τέλος και ο Προφήτης έμεινε κοντά στις θέσεις ανόδου.
Α.Ε.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κίκης (Φωτιάδης, Μηλιδώνης)
ΣΚΟΡΕΡ: 15' Αλλαϊμπέι
Α.Ε.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Σπαθής, Παναγιώτου (76' Μακρής), Σαράτσι, Βασιλείου, Κονδύλης (60' Περράκης), Στόικου, Αναστασίου (85' Πάλλας), Τζανάκος, Μπαρμπέρης, Παραμπάτης, Πούτος.
ΠΡΟΦ,ΗΛΙΑΣ: Παλυβός, Περπερίδης, Αλλαϊμπέι, Πατριώτης, Φραντζέσκος, Τσάδαρης Α., Κλάπης, Σελίμης, Σκαλιτόπουλος (88' Τίκας), Φώσκολος (75' Λάζαρης), Μανωλάκος (70' Τσάδαρης Χ.)