Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 50-44

Eπιστροφή στις νίκες για τον Προφήτη, που λύγισε την αντίσταση της Προοδευτικής με 50-44 στα Καμίνια.
Η νίκη δεν ήρθε εύκολα για την ομάδα μας, που πάντως μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να πάρει ένα ματς στο οποίο η γκέλα "απαγορευόταν".  Όλο το σαραντάλεπτο πήγε με τον Προφήτη να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα, ποτέ όμως σε επίπεδα ασφαλείας. Στο πρώτο ημίχρονο, με καλή άμυνα κρατήσαμε την Προοδευτική χαμηλά (22-16), κάτι που όμως δεν έγινε στο δεύτερο μέρος. Παρ' όλα αυτά η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους τέσσερις πόντους. Ο Προφήτης ήταν πολύ άστοχος από μακριά, αλλά όποτε ακουμπούσε κοντά στο καλάθι ένιωθε ασφάλεια και εντέλει χάρη στην κυριαρχία του από το ζωγραφιστό κράτησε τη νίκη, προσπερνώντας έτσι και τις (και πάλι) πολλές απουσίες (Σπύρη, Γιαννοπούλου, Νιάρχου).
Καλύτερη για την ομάδα μας η Αρχοντάκη (14 π., 13 ρ.), θετική η Λαζάρου και καθοριστική στο τέλος η Δροσωτάκη. Από την πάντα μαχητική ομάδα του Βαγγέλη Κλαδούχου, σπουδαία εμφάνιση από την πολύ ταλαντούχα Μαρσίντα. Άριστη η διαιτησία των Τσαλίκη και Νάκου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 50-44 (10-9, 22-16, 36-31, 50-44)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαλίκης, Νάκος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Αρχοντάκη 14, Δροσωτάκη 7(1), Λαζάρου 11, Ζεβαχιργιάν, Κουτσοδήμου 2, Καλοβυρνά, Γουλουμή 6, Πούλη 8, Ιωαννίδου, Τσελεπίδου 2.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Β. Κλαδούχος): Καρπαθιωτάκη 9, Κόσμη 10(1), Παντελακάκη 3, Ριζογιάννη, Μανιάτη, Γρυλλάκη 2, Μπαξεβάνη, Πονομαρένκο, Αγγελοπούλου 2, Μαρσίντα 18(4).