Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ 3-2

Ντέρμπι από τα παλιά το Σάββατο στο ΣΕΦ, με τον Προφήτη να παίρνει μια δραματική νίκη στις καθυστερήσεις και να μένει σταθερά στις θέσεις ανόδου.
Ήρωας για την ομάδα μας ο Γιάννης Καλλινικίδης, που σκόραρε στην αντεπίθεση στο 92ο λεπτό, σφραγίζοντας έτσι ένα ματς με τρομερή διακύμανση (ανατροπή στην ανατροπή) και πολύ πάθος, πάντα όμως σε αθλητικά πλαίσια. Ο Προφήτης άνοιξε το σκορ στο 27' με υπέροχη ατομική προσπάθεια του Φιλιππάκου, που επιτέθηκε κατά μέτωπο, πέρασε τρεις αντιπάλους και πλάσαρε σωστά τον Μπουκουβάλα. Ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα είχε δοκάρι (οριζόντιο σε σουτ μέσα από την περιοχή), με το Χατζηκυριάκειο να φτάνει στην ισοφάριση λίγο πριν το ημίχρονο, όταν ο Κούτσης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνάς μας και με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Με την έναρξη της επανάληψης οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Νάνου (χέρι Πατριώτη) και το ματς έδειχνε να έχει "χαλάσει" για τον Προφήτη. Τη λύση έδωσε στο 58' ο προωθημένος Τσάδαρης, που με διπλή προσπάθεια (εδώ ήταν η αντίπαλη άμυνα αυτή που "κόλλησε") έφερε ξανά το ματς στην ισορροπία. Οι δύο ομάδες στη συνέχεια έψαξαν τη νίκη και δεν κλείστηκαν, για να φτάσουμε στην τελευταία φάση, όταν με υποδειγματική αντεπίθεση ο Καλλινικίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και μας χάρισε την πανάκριβη νίκη.
Ο Προφήτης παραμένει έτσι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα κάνει και το ρεπό του. Η μεγάλη προσπάθεια συνεχίζεται, μπράβο στα παιδιά και τον προπονητή και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.
Ρειστάλ διαιτησίας από τη Τζίκα, που δεν έχασε ούτε ένα σφύριγμα, σωστοί και οι δύο επόπτες.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ 3-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζίκα (Ιωαννίδης, Αντωνόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 27' Φιλιππάκος, 58' Τσάδαρης, 92' Καλλινικίδης - 41' Κούτσης, 49' (πεν.) Νάνος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Παλυβός, Κλάπης, Αλλαϊμπέι, Κλάδης, Πατριώτης, Τσάδαρης Α., Φιλιππάκος (64' Λάζαρης), Σελίμης, Σκαλιτόπουλος (80' Μπόσμος), Φώσκολος, Μανωλάκος (73' Καλλινικίδης).
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ (Γ. Παπαϊώαννου): Μπουκουβάλας, Παπαθέου, Κουμανάκος, Κηπουρός, Νίνος (71' Κούκουρας), Μπαλιάς, Γεωργίου (80' Κέκος), Πολίτης, Μαστοράκης, Νάνος, Κούτσης.